Освен Григор Димитров, българските фенове на тениса ще имат удоволствието

...
Освен Григор Димитров, българските фенове на тениса ще имат удоволствието
Коментари Харесай

Александър Лазаров излиза срещу силен съперник на Sofia Open

Освен Григор Димитров, българските почитатели на тениса ще имат удоволствието да следят и още един роден представител в днешния ден на шампионата Sofia Open. Става дума за Александър Лазаров, който се изправя против тежкото италианско затруднение Лоренцо Музети. Мачът ще започва не преди 19:30 часа, а конфликта може да го наблюдавате по DIEMA SPORT 3.

Лазаров се намира в страхотна форма, откакто в последните си 12 мача на твърда настилка има едвам две загуби. Последната му победа беше точно тук на Sofia Open, в първи кръг против Иржи Лехечка с 0:2 сета. Чехът е 74-ти в международната класация, само че 334-ия Лазаров определо съумя да го шокира, откакто позволи единствено един пробив в цялата среща и се поздрави справедливо с триумфа.

Лоренцо Музети загуби на Ю Ес Оупън от противника на Гришо - Иля Ивашка. Италианецът е считан за един от перспективните играчи в тениса, като е 30-ти в ранглистата, а е едвам на 20 години. Музети е десничар, а бекхенда извършва с една ръка. 

Българските почитатели през днешния ден ще следят двама родни представители - Григор Димитров и Александър Лазаров, като се надяваме и двамата да продължат напред към четвъртфиналите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР