Освен Филип Киркоров и новият мъж на примата на руската

...
Освен Филип Киркоров и новият мъж на примата на руската
Коментари Харесай

Новият мъж на Пугачова с БГ корени

Освен Филип Киркоров и новият мъж на примата на съветската сцена Алла Пугачова комикът Максим Галкин също се оказа компактно обвързван с България, научи HotArena.

Благоверният на певицата показа на страницата си в „ Инстаграм “, че неговата майка Наталия Галкина е живяла две години в нашата страна. Свързаният с България епизод от живота на родителката на Максим датира от годините след Втората международна война.  Тогава Наташа била приютена дружно с татко си и майка си от български индустриалец в Сливен. „ И без значение от стеснените жилищни условия, двете фамилии доста се сдружили “, написа Галкин в обществената мрежа. Той даже разгласява отрезка от вестникарска публикация, оповестена през юли 1946 година във в. „ Свободна България “, писа „ ТелеграФ “.

Днес Галкин си спомня, че 50 години по-късно той посетил България дружно с майка си и даже съумели да намерят къщата, където тя живяла преди време. „ Удивително, само че в този дом открихме сина на същия този индустриалец, който с наслада си спомни за своята другарка от детските години “, написа още Максим.

От поста се трогна даже и някогашният мъж на Алла – съветският артист Филип Киркоров и написа като коментар: „ Колко удивителни са нашите майки! Колко тъпо, че те толкоз рано си отидоха от нас. Но аз съм уверен, че те ни виждат, чуват и оказват помощ в най-тежките минути от нашия живот. Те са нашите ангели хранители “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР