Освен, че ще получава щедро възнаграждение на Мариана й се

...
Освен, че ще получава щедро възнаграждение на Мариана й се
Коментари Харесай

Ще Ви Вземе Акъла! Вижте Каква Колосална Заплата Ще Гушва Векилска В Брюксел!

Освен, че ще получава обилно заплащане на Мариана й се поставят и пари за квартира. Колежки на някогашната водеща разкриват, че тя към този момент отлетяла да си търси жилище и да разузнае каква е ситуацията.

За нея Венелин Петков споделя, че е доста скъп експерт, който ще липсва на всички. И въпреки да се радва на добра кариера в персоналния си живот търпи инциденти.

Отначало тв звездата се омъжва за професионален футболист. Двойката е дружно 5 години, само че единствено 5 месеца след сватбата Георги Динков я зарязва бременна. Като причина за раздялата Векилска засяга неговите родители. Но по-късно го изтрива от живота си и от този на щерка си..

Години след бягството на брачен партньор номер 1 водещата стартира нова връзка с радио журналиста Симеон Колев. От него ражда сина им Момчил. Но след 15 годишен брак и този е към този момент в предишното.

Колев и Векилска се разделят преди година като не става ясна повода за развода. Но се разяснява, че Симо е този, който е криввал от правия път с други дами. Легенди се разправят за неговите похождения, предават от hotarena.net.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР