Освен че Последните оцелели оглави класациите за стрийминг в цял

...
Освен че Последните оцелели оглави класациите за стрийминг в цял
Коментари Харесай

Обявиха най-известният актьор в СВЕТА: Вижте кои са другите в топ 10

Освен че " Последните оживели " оглави класациите за стрийминг в целия свят, за Джоел Милър, прочут още като артиста Педро Паскал, се приказва на всички места. Всъщност в този момент той е най-популярната звезда там, защото хората не могат да му се наситят, а и ние също.

Паскал стартира кариерата си с второстепенни функции през 1996 година Участва в планове като " Даунтаун ", " Бъфи, килърката на вампири ", " Закон и ред ", " Сестра Джеки ", " Родина " и " CSI ", до момента в който не прави огромния си пробив през 2014 година, когато играе Оберин Мартел в четвъртия сезон на " Игра на тронове ".

Не след дълго хората виждат невероятните му актьорски умения и Педро получава функции в известни сериали като “Наркос ” и “Мандалорианецът ”. Но трагичният сериал на HBO от 2023 година “Последните оживели ” явно накара всички да потърсят артиста в Google. Според звездния метър в IMDb американският артист от чилийски генезис сега е най-популярният в международен мащаб.

С огромната известност идва и огромната отговорност и Педро знае това прекомерно добре. Актьорът употребява обществените си медии, с цел да се застъпва за обществени проблеми. Той е горделив покровител на общността на ЛГБТИ и на човешките права. Когато през 2021 година сестра му Лукс се разкрива като транссексуална, той застава до нея.

Вижте в галерията кои са останалите артисти, които влизат в топ 10 на най-популярните сега.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР