Освен че херцогът и херцогинята на Съсекс имат някои сблъсъци

...
Освен че херцогът и херцогинята на Съсекс имат някои сблъсъци
Коментари Харесай

Кралското семейство е „засрамено“ от Хари и Меган, а те ще се местят в Канада?

Освен че херцогът и херцогинята на Съсекс имат някои конфликти с английската преса, наподобява, че двамата обмислят и по-сериозна стъпка, с цел да избегнат напрегнатия живот на Острова.

Вижте тук фотоси на щастливото семейство дружно с дребния Арчи >>>

След като стана ясно, че Меган Маркъл ще съди Associated Newspapers - притежателите на таблоидни издания като Daily Mail, Metro и Mail On Sunday, същото направи от своя страна и принц Хари. Херцогът на Съсекс е подал два желае – против News Group (издателите на Sun и др.) и Mirror Group Newspapers, които имат издания като Daily Mirror и Sunday Mirror.

Въпреки разумната постъпка на двойката се оказва, че останалите членове на кралското семейство не са толкоз благоразположени . Преди няколко дни кралският сътрудник на Daily Express Ричард Палмър разгласява в Twitter серия изкавания, съгласно които „ никой в кралското семейство и домакинство сега не поддържа Хари и Меган. Дори помощниците на двойката наподобяват засрамени от нейните дейности “ .

Причината? „ Независимо от заслужените законови дейности, те не са осведомили фамилията, че Хари ще излезе с бунтарското си изказване “ , написа Ричард Палмър. Според някои теории претекстът за това прибързване е нова уговорка при медийните каузи, която скоро влиза в действие и ще бъде по-снизходителна към издателите.

► Меган Маркъл съди английски таблоиди, принц Хари: „ Най-дълбокият ми боязън е повтарянето на историята “

Малко по-късно се появи и слух, че поради сериозното състояние херцогът и херцогинята на Съсекс считат да заживеят в Канада дружно със сина си . Информацията, която споделя източник на “Us Weekly”, звучи разумна, защото Меган е прекарвала задоволително време в страната поради фотосите на „ Костюмари “ и елементарно би заживяла още веднъж там.

 Меган и Хари Getty

Източник на “Entertainment Tonight” обаче опровергава слуховете за Канада, казвайки, че двойката „ съществено обмисля да прекара по-дълги интервали от време в страните от Общността на нациите ролята си на посланици на Обединените народи “ . Макар че съгласно доближения на двойката „ къде, по кое време и по какъв начин следва да бъде решено “, херцогът и херцогинята имат поради места като Африка, Канада, Австралия и Карибите за бъдещите си пътувания.

 Меган и Хари Getty

Още преди появяването на сина им Арчи през май тази година се носеха клюки, че Меган и Хари възнамеряват да се реалокират от два до шест месеца след раждането, и то в Африка . „ Идеята е това да бъде стъпка оттатък традиционалната кралска визита; опция да влагат време на едно място, с цел да могат да се концентрират по-задълбочено и да си взаимодействат с общността като посланици “, показа източник на “Entertainment Tonight” още през април.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР