Освен ако не живеем сами, изолацията ни преминава в съвместно

...
Освен ако не живеем сами, изолацията ни преминава в съвместно
Коментари Харесай

28 идеи, с които да си обособим лично пространство у дома

Освен в случай че не живеем сами, изолацията ни минава в взаимно общуване с индивида до нас и децата ни, а от време на време и с някой и различен родител. Принудени да сме с тях 24/7, от време на време ни се желае да се затворим, да „ избягаме “ и да се усамотим някъде, даже и единствено за няколко минути. Да, от време на време завиждаме на " сингълите ", които нямат потребност да се преценяват с който и да било, само че пък и никой не би трябвало да бъде изцяло самичък, даже и във време на пандемия. Независимо на какъв брой квадратни метра живеем, постоянно се намира метод да обособим някое свое персонално пространство, в което да четем, да работим, да творим или просто да си почиваме.

Кът за четене

Дали ще бъде някой фотьойл, в който можете да се сгушите с книга или списание в ръка, под завивките на най-топлото одеяло (времето на открито подготвя за това), или някое особено основано за задачата пространство като софа под прозореца, кътът за четене е съвършен за нашия дребен личен свят вкъщи. Ако нямате задоволително място, можете да обособите някой ъгъл (дори и в спалнята) с няколко по-големи възглавници, дребни лампички и ароматни свещи, където да се отдавате на къс релакс с чаша чай или хубаво ароматно вино.



Работно място

Дори да не сте работили до момента home office, времето и събитията постановиха съвсем всеки един да изпита и това наслаждение. Въпреки че с помощта на преносимите компютри си можем да го вършим на всички места в дома си – и в леглото, и на кухненската маса, и в хола, е хубаво да си създадем дребен работен ъгъл, изключително в случай че сме на цялостен работен ден. За задачата ще ви би трябвало малко бюро, маса и даже можете да употребявате тоалетката в спалнята, в случай че имате такава. Добавяйки своя годишен планер, чаша капучино и още веднъж някоя ароматна свещ, ще си създадете атмосфера за режим работа, с цел да може да се изключите за малко от останалите хора у дома.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР