Островният град-държава Сингапур е най-скъпият град в света за пета

...
Островният град-държава Сингапур е най-скъпият град в света за пета
Коментари Харесай

Какво е да живееш като милиардер в най-скъпия град в света?

Островният град-държава Сингапур е най-скъпият град в света за пета поредна година съгласно последното проучване на Ecomomist Intelligen Unit, което съпоставя цените на повече от 150 продукта в 133 града.

Това не по никакъв начин учудващо, като се има поради, че от население 5,6 милиона души там има 44 милиардери и доста мултимилионери, чийто брой продължава да нараства. А общото благосъстояние на жителите му възлиза на 1 трилион $, написа Business Insider.

Тези индикатори подреждат града на седмо място в света по брой на живеещите милиардери в него. Преди Сингапур са Ню Йорк, Хонконг, Сан Франциско, Москва, Лондон и Пекин.
 Снимка 413948
Източник:

Въпреки това обаче цените на парцелите са прекомерно високи за някои жители. Едни от най-скъпите региони в града са зоните 10 и 11. Там цената на квадратен метър може да стигне до 1 190 $.

Другата специфичност за имотния пазар в Сингапур е, че хората там не просто имат етажната благосъстоятелност, а и земята, където се намира тя. Сградите се характеризират с високи постройки на няколко етажа или еднофамилни къщи, заобиколени от гъста растителност.
 Снимка 413949
Източник:

За да предложи забавление на супер богатите, Сингапур разполага с казина, водни паркове и частни клубове.

Богатството и стандарта на града са ентусиазъм за хитовия филм " Crazy Rich Asians ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР