Остров Барлоко, разположен в южната част на Шотландия, е обявен

...
Остров Барлоко, разположен в южната част на Шотландия, е обявен
Коментари Харесай

„Миниатюрно царство“: Островът, който се продава на цената на апартамент в София

Остров Барлоко, ситуиран в южната част на Шотландия, е разгласен за продажба на цена над 190 000 $, написа CNN.

Все още има доста сантиментално възприятие, обвързвано с притежаването на личен частен остров в Шотландия, където можете да избягате от шума и суетата на всекидневието и да се насладите на тишина и успокоение измежду най-красивата природа в близост ", споделя Аарон Едгар от Galbraith Group, сътрудникът, който се занимава с продажбата.

Малко евентуално е купувачът да е странник. Най-близкият град е на към 9 км, а най-близката жп гара е Дъмфрис, на час път с рейс от града. Лондон и Единбург са отдалечени надлежно на повече от 563 км и 160 км. С тучна зелена трева и скалисти възвишения, разпростряли се до морето, островът заема повърхност от към 25 акра, само че на него няма здания.

Според обявата никой в никакъв случай не е кандидатствал за позволение за градеж на острова, тъй че купувачът би трябвало да изследва опциите за развиване.

При отлив до острова може да се стигне пешком. През останалото време има чакълен плаж, на който могат да дебаркират лодки.

" Плажът е съвършена база за опознаване на острова, плуване в студена вода...и пикник край водата ", прибавя Едгар.

Островът е ситуиран на територия от специфичен теоретичен интерес - област в Обединеното кралство, която е избрана като изключително забавна заради съществуването на редки скотски или растителни типове - и е леговище за всички типове диви животни, в това число огромни черноглави чайки и редки растения като скална морска лавандула и ароматна орхидея.

Аарон Едгар чака огромен интерес към това “миниатюрно царство ”.

" След като се занимавахме с продажбата на няколко частни острова в Шотландия, станахме очевидци на мощно търсене от страна на локални и интернационалните лица на цели частни острови ", споделя Едгар.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР