Оставката на Цецка Цачева е шестата рокада в кабинета Борисов

...
Оставката на Цецка Цачева е шестата рокада в кабинета Борисов
Коментари Харесай

Парламентът Освободи Цецка Цачева

Оставката на Цецка Цачева е шестата рокада в кабинета " Борисов 3 ". Преди нея държавното управление напуснаха Николай Петров, Ивайло Московски, Валентин Радев, Николай Нанков и Валери Симеонов. Все още не е ясно кой ще размени Данаил Кирилов като ръководител на правната комисия в Народното събрание. Заговори се, че това може да е Десислава Кирилова.

Първата задача, която през вчерашния ден премиера Борисов сложи на Кирилов е да бъде безупречен, когато приказва за мониторинговия механизъм. Самият Данаил Кирилов съобщи, че в работата си като правосъден министър ще продължи ограниченията, написани в отчета на Европейска комисия за напредъка по механизма за съдействие и инспекция.

" Това е доста съществено предизвикателство, одобрявам го като огромно доверие и като доста сериозна задача с оглед нуждата до няколко месеца сполучливо да се довърши работата по мониторинговия механизъм. Премиерът е сложил съответна задача в тази връзка и считам, че с общи старания ще се борим, с цел да реализираме добър резултат. Много направихме до момента, признава се работата от нашите сътрудници от Европейска комисия. Надявам се да стигнем до позитивен резултат ", разяснява през вчерашния ден Кирилов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР