Оставката е личен акт. Още преди 3 седмици казах, че

...
Оставката е личен акт. Още преди 3 седмици казах, че
Коментари Харесай

Каракачанов: Вмсто да водим битки на идеи за евроизборите, ние мерим тераси и мазета

Оставката е персонален акт. Още преди 3 седмици споделих, че всичките тези кавги и истории ми миришат на избори. На мен не ми се занимава с мерене на тераси, балкони, изби. За страдание в България не се води борба на хрумвания и по какъв начин България да бъде показана най-добре в европарламента, а се приказва за размери на тераси. За мен най-важното е дали тази тераса е законно добита, а не какъв брой е огромна.

Това сподели в предаването "Плюс минус " по Нова телевизия министърът на защитата и ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. "Не желая да упреквам моите сътрудници от Обединени патриоти. За тези 3 години, откогато сме коалиция, не съм си разрешил да кжа неприятна дума за тях. До през вчерашния ден имах вяра, че ще се явим дружно на евроизборите, само че щом от НФСБ считат, че "Атака " не би трябвало да взе участие в тази колаиция ще се явим сами. Първото предложение беше от НФСБ, да се явим дружно с тях и без "Атака ". После "Атака " желаеха да се явим с тях и без НФСБ. Аз отхвърлих. Беше обикновено да се явим дружно на евроизборите. Вината не е във Вътрешна македонска революционна организация. Сега ще се явим настрана и гласоподавателят ще реши. Предложил съм на сътрудниците от Обединени патриоти да играем почтено и да не споделяме неприятна дума за някой от нас ", разяснява Каракачанов разединението при Обединени патриоти.

"Вчера при вас беше едно лице, чието име не желая да загатвам, тъй като имам хигиена и не желая да си петна устата. Това лице не стопира от една година да приказва неистини и нелепости. Това лице се пробва като Гьобелс да повтаря една неистина 100 пъти. Някой хитрец му е споделил, че като си смени името на обединението и плюе против Вътрешна македонска революционна организация и персонално против мен ще успее да завоюва гласове. Вътрешна македонска революционна организация няма електорат в циганските махали и не върви да раздава там хапчета. Не желая да разясня това лице ", съобщи ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация във връзка Веселин Марешки.

"Опасността към България да тръгне мигрантска вълна към момента не е отминала. Притеснен съм, тъй като по българо-гръцката граница няма ограда. Основният маршрут на мигрантите е от Гърция към Република Северна Македония и Албания и оттова към Западна Европа, само че има информации, че се разисква като различен маршрут да се употребява и България. Към момента няма непосредствена заплаха за страната ни, като в същото време са взети всички нужни предварителни ограничения. Най-уязвимото място на границата е Кулата. Там са взети безусловно всички ограничения ", безапелационен беше министърът на защитата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР