Оставката е личен акт и Корнелия Нинова вероятно няма да

...
Оставката е личен акт и Корнелия Нинова вероятно няма да
Коментари Харесай

ПЛАНЪТ В ДЕЙСТВИЕ: Говорителят на кабинета Радев посегна на БСП - Кутев иска оставката на Нинова, за да я смени Крум Зарков

Оставката е персонален акт и Корнелия Нинова евентуално няма да си подаде оставката. За такова деяние е нужна морална конструкция на личността, от която председателката очевидно е лишена. Това разяснява представителят на кабинета " Радев " Антон Кутев и непосредствено посегна на столетницата, показвайки, че проектът на президента да завледее Българска социалистическа партия през задния ход е в деяние. Припомняме, че Нинова бе определена от всички членове на столетницата и единствено те могат да я смъкват, само че все пак хората на Радев в партията пробват да я катурнат от поста.

Решенията на Нинова към този момент нямат никакво значение. Сега значимо е дали 130 годишна партия може да реши проблем със личното си ръководство. Днес става въпрос за физическото оцеляване на партията и незабавната промяна на председателката е първо изискване да продължим напред. После ще се сблъскаме с доста други проблеми и спасяването на Българска социалистическа партия ще бъде дълъг, сложен и нерешителен развой. Но по този начин повече не може да се продължи и ден!, безапелационен е Кутев.

Коментарът му е във връзка фрапантния спад в изборните резултати за Българска социалистическа партия, от което левицата се срина на четвърта позиция, даже след Движение за права и свободи, по последни данни на ЦИК от 75.69% обработени протоколи. Според осведомени с алените маневри Кутев от името на Радев желае оставката на Нинова, с цел да седне на стола й Крум Зарков. От неин пръв любим, синът на журналистката Анна Заркова се трансформира във зложелател, откакто скочи против нея още след предходния избор, а след това Радев взе майка му за шефка на инициативния си комитет. Партийците на Радев Кирил Петков и Асен Василев пък обявиха, че желаят да работят със Зарков.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР