Оставка! Незабавно!Това се казва в изрична позиция на Изпълнителния комитет

...
Оставка! Незабавно!Това се казва в изрична позиция на Изпълнителния комитет
Коментари Харесай

ВМРО: Мандатът на ПП е провален! Корумпирани са! И са на път да предадат Македония

Оставка! Незабавно!

Това се споделя в експлицитна позиция на Изпълнителния комитет на Вътрешна македонска революционна организация във връзка задълбочаващата се политическа рецесия в страната след отдръпването на „ ИТН “ от ръководещата коалиция.

Няколко конференции - на Има Такъв Народ и на Политическа партия, разкриха нечувани корупционни схеми, разгръщани от държавното управление. И Македония е измежду тях. Защото не се лъжете – за тези харвадчета всичко е бизнес.

Днес стана ясно, че кабинетът на Кирил Петков е подготвял национално изменничество за ветото над районен съд Македония, както Вътрешна македонска революционна организация предизвестяваме от предходната година. Дори единствено това разобличаване на Има Такъв Народ е задоволително, с цел да бъдат съдени за държавна измяна всички тези, които са взели участие в този низък скрит план.

Опасността от измяна обаче продължава да тегне и в този момент - това би трябвало ясно да се каже на българските жители. Излизането на хората на Слави Трифонов от кабинета в действителност може да се окаже и не толкоз храбър акт, защото без техните гласове Народното събрание може да промени актуалната позиция и да пусне войнстващия антибългаризъм в Европа. Това изменничество може да стане и с наличието на комфортен външен министър при гласуването в Съвета на Европейски Съюз в края на месеца, след отдръпването на Теодора Генчовска от поста.

Ето за какво желаеме да ни чуете ясно: Не Предавайте Македония! Това ние няма да Ви го просим. Няма да Ви го елементарни и българският народ. Ходете си незабавно, с цел да не се наложи да си тръгнете с бели рейсове и секрети чартърни полети от където се появихте.

По отношение на другото разобличаване, а точно за мащабите на корупцията в това държавно управление – ние от Вътрешна македонска революционна организация още веднъж предизвестяваме от месеци.

Цените на стоките от първа нужда, тока, парното, бензина стават непостижими за семействата. Икономиката умира. Бизнесът банкрутира. Хората остават без работа и нямат пари даже за храна. На фона на всичко това разбираме за милиарди левове разходвани от държавното управление още в края на предходната година без ясна визия даже за съдружните сътрудници къде са отишли тези пари.

Външният дълг, който натрупаха за няколко месеца, е голям и ще тегне на плещите на генерации наред.
Това държавно управление към този момент не е нездравословно. То е рисково за националната сигурност на България.

Искаме незабавна оставка и следствие на всички взети досега решения от кабинета на Кирил Петков. Искаме и особено следствие за дейностите във връзка с районен съд Македония. Това, което Има Такъв Народ изнесоха като обстоятелства, е очевиден опит за държавна измяна.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР