Оставиха за постоянно в ареста мъжа, прегазил 37-годишния моторист Ерол

...
Оставиха за постоянно в ареста мъжа, прегазил 37-годишния моторист Ерол
Коментари Харесай

Шофьорът, прегазил Ерол от Асеновград, не го бил видял?

Оставиха за непрекъснато в ареста мъжа, прегазил 37-годишния моторист Ерол Мехмед на Асеновградско шосе в нощта сред 9-ти и 10-ти август тази година. Решението бе взето през днешния ден от 3-членния състав на Апелативен съд-Пловдив. 56-годишният Димитър Иванов от Асеновград апелира първичното определение на окръжните магистрати – мярка „ задържане под стража ”. На днешното съвещание в правосъдната зала мъжът резервира безмълвие от самото начало. В края той насочи молба към съда да бъде освободен против парична гаранция.
От своя страна и двамата юристи на 56-годишния асеновградчанин не отхвърлиха първичните изказвания, че фактически той е прегазил Ерол. Защитниците обаче оспорват това, дали мотористът е умрял при рухването от мотора, или е умрял, в резултат на  травмите, откакто бусът е минал през него. По думите на юристите, тежкото пътнотранспортно произшествие, участник в което е Димитър Иванов, е предшествано от различен случай. Те показаха, че мотористът, който се е движил в група със свои другари, е изпреварвал с висока скорост лека кола, а рухването му на пътното платно остава с незнайни аргументи към този момент. Защитата на 56-годишния обвинен посочи, че очевидци са обяснили по какъв начин транспортното средство на Ерол Мехмед се е завъртяло няколко пъти като „ месомелачка “ и се е преобърнало.   Адвокатите са безапелационни, че водачът на буса не е видял какво се е случило пред него заради понижена видимост в региона.
Асеновградчанинът Димитър Иванов е прочут на локалните, защото правел и продавал захарен памук и детски играчки в града. Във съдбовната нощ, към 23:00 ч. той се прибирал с буса си към Асеновград, оповестиха бранителите му. В автомобила били натоварени машина за захарен памук, детски играчки, както и газови бутилки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР