Остават едва два дни до началото на официалните празненства по

...
Остават едва два дни до началото на официалните празненства по
Коментари Харесай

Ще засенчат ли Хари и Меган кралица Елизабет II

Остават едвам два дни до началото на формалните празненства по случай 70-та годишнина на кралица Елизабет II на английския трон. А за феновете на кралското семейство едно от най-вълнуващите неща ще е да видят принц Хари и Меган Маркъл още веднъж на британска земя.

Много са въпросите, които съпровождат идването на херцозите на Съсекс вкъщи.

На кои от формалните събития ще участват Меган и Хари? Ще бъде ли по някакъв метод маркиран първият рожден ден на щерка им Лилибет, който се пада в събота на 4 юни? Ще участва ли кралицата на празника на правнучката си, в случай че подобен има?
 Снимка 570726
 

И, несъмнено, какви връзки ще показват двете най-интригуващи двойки - принц Уилям и Кейт Мидълтън, и принц Хари и Меган Маркъл, между тях? Според Guardian редица медии към този момент са наели четци по устните, както и психолози, които да проучват жестовете и невербалната връзка сред тях.
 Снимка 537322
 

За доста от почитателите на монархията идването на херцозите Съсекс във Англия е късмет за възстановяване на връзките в кралското семейство. Шанс още веднъж да го видят толкоз идилично, колкото и... преди появяването на Меган Маркъл в него.
 Снимка 570502
 

Появиха се даже подозрения, че завръщането на Хари и Меган ще отклони вниманието от главния мотив на тържествата - Платинения празник на Елизабет. Кралският коментатор Омид Скоби е на друго мнение. " Честно казано ми се коства обидно някой да счита, че кралицата може да бъде засенчена. Нейно величество сполучливо е в центъра на събитията към този момент седемдесет години. Мисля, че ще се оправи и с това. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР