Остават броени дни до старта на новия сезон на Игри

...
Остават броени дни до старта на новия сезон на Игри
Коментари Харесай

Топ 5 на родните инфлуенсъри, които няма да издържат и седмица в "Игри на волята"

Остават броени дни до старта на новия сезон на " Игри на волята " и към този момент нямаме самообладание! Но се замислихме - кои родни инфлуенсъри първи биха си тръгнали от шоуто, в случай че участваха. Като даже нямаме поради да бъдат отстранени в игра, имаме поради сами да си тръгнат... напълно непринудено. 

Ето нашите 5 оферти!

Светлана Гущерова

Госпожа Гущерова е млада майка на три деца, само че не това би я отказало от присъединяване в Игрите. Там просто няма да го има оня 5-звезден разкош, на който е привикнала от почивките ѝ във Венеция, Париж, Рим и къде ли още не. Не че в родния Разград е яла със сребърна лъжичка, само че въпреки всичко със скъпото бързо се привиква.

Виж още: Бъдещето на БГ музиката: Синът на Годжи е явлението, от което имаме нужда 

Даниел Петканов

Да, Лудия кореспондент може да тренира, може да има мускули, само че какво от това? Инфлуенсърът няма да има достъп до обичаните си спортни добавки, нито до промо кодовете на обичаните си маратонки или тези прахове за пране, които с такава пристрастеност популяризира. Е, по какъв начин се живее по този начин?!

Цвети на Криско

И ден не минава без инфлуенсърката да се тагне от някой разкрасителен салон или естетическа клиника. А в " Игри на волята " в 2/3 от времето няма да има достъп даже до огледало. Да не приказваме, че храната няма да е кето, а обичаните ѝ десерти с еритритол и бадемово брашно ще са единствено благ спомен. Абсурд!

Виж още: Феновете полудяха по Десита: Поп-фолк дивата разгорещи мрежата от морето

Ники Михайлов

Вратарят на футболния Левски и на националния тим по футбол не може да се оправи с специалността си, а какво остава за такова рисково риалити?

Андреа

Певицата като цяло не би влезнала в " Игри на волята ". Та там не просто няма да има достъп до Photoshop, само че и няма да има надзор върху това, което ще се появи онлайн или в ефир.

Изображение: https://www.instagram.com/svetlanagushterova/
https://www.instagram.com/niki_mihaylov13/
https://www.instagram.com/daniell_petkanov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР