Остават броени дни до края на октомври. Оказва се обаче,

...
Остават броени дни до края на октомври. Оказва се обаче,
Коментари Харесай

Ето кои три зодии трябва да внимават до края на октомври

Остават броени дни до края на октомври. Оказва се обаче, че представителите на три зодии би трябвало да бъдат извънредно деликатни. Сливането на Слънцето и планетата на изобилието Венера ще докара до отрицателни страсти, внезапни промени в настроението и доза неприятности.
 

Рак

Скъпи Раци, поради разположението на планетите, вие ще надцените своите сили и благоприятни условия. Това ще се отрази отрицателно на физическото ви положение. Възможно е също по този начин да срещнете компликации в общуването с противоположния пол. Трябва да потърсите повода за това и да вземете решителни ограничения. В противоположен случай ще се почувствате изтощени от живота и няма да ви се прави нищо.
 



Лъв

Скъпи Лъвове, през втората половина на октомври ще се наложите да похарчите малко пари. Това ще се отрази отрицателно на финансовото ви положение. Затова бъдете доста деликатни за метода, по който поддържате връзка с шефовете. Възможно е да влезете в непотребни разногласия и спорове. Бъдете толерантни.



Везни

Скъпи Везни, в случай че вашата връзка е почнала скоро, прекомерно допустимо е да завърши скоро. Лесно ще се справите със обстановката, само че би трябвало да внимавате и с финансите. Не подценявайте препоръките, които приятелите ви дават. Понякога в профил нещата се виждат много по-ясно.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР