Остават броени дни до деветото издание на най-голямото специализирано събитие,

...
Остават броени дни до деветото издание на най-голямото специализирано събитие,
Коментари Харесай

Остават броени дни до най-голямото събитие за бъдещи и настоящи родители

Остават броени дни до деветото издание на най-голямото профилирано събитие, отдадено на бременността, раждането и развъждането на детето. На 7 октомври в Пловдив " Форум бременност и детско здраве ", който се провежда от водещия здравен уебсайт Puls.bg, ще срещне бъдещи и сегашни родители с водещи експерти в региона на майчиното и детското опазване на здравето. Събитието ще се организира в " Гранд Хотел Пловдив ", от 10.30 часа, входът за него е безвъзмезден след регистрация на http://events.puls.bg/.  

Форумът се състои от три панела, които се концентрират върху тематики, свързани с бременността, раждането и грижите за бебето. В първата част " 9 вълнуващи месеца “ акушер-гинекологът доктор Васил Даскалов и ембриологът доктор Мариела Даскалова ще подчертават върху следенето на бременността и развиването на новия живот. Д-р Райна Стоянова ще даде скъпи препоръки за храненето през бременността. 

Акцент във втория панел ще бъде раждането. То ще бъде показано като динамичен развой от акушер-гинеколога доктор Даниел Ставрев. Акушерка Катя Павлова от Пловдив, която завоюва класацията на Puls.bg " Специалистите, на които вярвам " в съответната категория, ще даде скъпи препоръки за реализиране на умерено раждане. Адвокат Мария Шаркова ще се концентрира върху една от най-деликатните тематики " Раждането - имам ли право на избор “. Последната част на " Форум бременност и детско здраве " " Светът на бебето “ ще бъде отдадена на грижите за новороденото. Петя Запрянова от Алианса на българските акушерки ще даде отговор на най-горещите въпроси на бъдещите и сегашни родители по отношение на кърменето. Международно известният доктор и преподавател доктор Василка Юрукова ще даде своя опит в оправянето с най-срещания проблем на родителите – честото боледуване на малчуганите в ранна детска и предучилищна възраст. 

" Деветото издание на " Форум бременност и детско здраве " е фокусиран върху дейната роля на бъдещите и сегашни родители да избират – да избират високата подготвеност, положителните източници на информация, положителните медицински екипи и отношение, високия  стандарт на здравно обслужване, които те и децата им заслужават. “, разяснява основният редактор на Puls.bg Румяна Тасева.  

" Форум бременност и детско здраве " е подготвил и специфична изненада - лотария с награди за гостите. Голямата премия ще бъде гратис раждане в болница в Пловдив. Бъдещата майка, която ще завоюва, ще получи безвъзмездни консултация с анестезиолог, анестезия, избор на лекарски екип и престой в болничното заведение. За да вземат участие в томболата, дамите би трябвало да се записват и участват на събитието.

Деветото издание на  " Форум бременност и детско здраве "  се организира с поддръжката на Plovdiv24.bg.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР