Оставаше 1 месец до изборите и аз казах, че са

...
Оставаше 1 месец до изборите и аз казах, че са
Коментари Харесай

Мира Радева: За пръв път в офиса на Божков видях бронирани пердета

Оставаше 1 месец до изборите и аз споделих, че са закъснели и ще изгубят. Тогава за първи път видях, че има и бронирани завеси, споделя социоложката Мира Радева пред Радио Пловдив. Тя сподели още, че е имала среща с Васил Божков в офиса му в центъра на София преди време. Поводът е бил политически план за парламентарни избори, като Божков е застанал зад прочут предприемач.
Тя разяснява и следствията от павндемията: Въпреки високия рейтинг на премиера и държавното управление към средата на рецесията с COVID-19 - при рецесии хората имат потребност да бъдат направлявани, някой трябваше да вземе контрола, идващата икономическа рецесия ще смъкна рейтинга на ръководещите доста бързо, лятото няма да компенсира нищо ", по този начин разяснява връзката сред ковид и властта социоложката.

Радева акцентира, че президентът Радев не е съумял да се прови като обединител, нито Българска социалистическа партия е натрупала позитиви, само че все пак, не се обрисуват предварителни избори, тъй като няма кой да се наеме с ръководството в този миг.

За подписката на Българска социалистическа партия за събаряне на държавното управление, социоложката съобщи, че " това е като регулярно проявяване, тъй като би трябвало да покажат мускули.

От новите политически планове, социоложката уточни като по-сериозен, този на Слави Трифонов, който при предходно проучване, е имал повече гласове от Движение за права и свободи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР