Остава повече от година преди президентските избори в САЩ, а

...
Остава повече от година преди президентските избори в САЩ, а
Коментари Харесай

Америка се взривява: В САЩ долита бумеранг от цветни революции

Остава повече от година преди президентските избори в Съединени американски щати, а интензитетът на пристрастеностите и взаимната ненавист на републиканци и демократи е покрай лимита. Причината е, че " едноетажната Америка " на Тръмп е в несъгласие с демократичния истаблишмънт по въпросите за същността на битието, които включват по-специално възгледа за обичайното семейство и неговата диаметралност - " трансджендърната " независимост, наложена от управляващите, в това число измежду децата.

Масло в огъня налива и правосъдното гонене на Тръмп, което е искрено политическо по природа и е опит на естаблишмънта да му попречи да се върне в Белия дом.

Популярността на Тръмп пораства експоненциално. А Байдън, даже в очите на личните си поддръжници, „ не се дърпа за втори мандат “. Съединените щати са на ръба най-малко на невиждана социално-политическа рецесия, в случай че не и на ръба на революция.

Политически барометър

Съвсем неотдавна анкети измежду републиканците (на които може да се има вяра, защото бяха направени за домашна консумация) демонстрираха, че множеството републиканци не биха били подготвени да предлагат Тръмп за президент (с цялата му подкрепа), в случай че Тръмп е зад решетките - или като обвинен, или като към този момент осъждан.

Сега всичко се обърна с главата надолу. Неотдавнашният формален арест на Тръмп по четвърто дело в окръг Фултън, Джорджия, изстреля рейтинга на някогашния президент.

Но изследванията на публичното мнение наподобява не отразяват същинското положение на нещата, най-малко що се отнася до Тръмп. Днес най-интересното в американския сегмент на интернет са обществените мрежи и голямата маса от читателски мнения за това или това осведомително известие за правосъдните каузи към Тръмп.

Четейки ги, разбираш, че Америка несъмнено се е разделила на два безусловно непримирими лагера, подготвени да се избият. Някои са про-Тръмп и назовават себе си „ американски патриоти “, опитващи се да спасят страната си от демократичния истаблишмънт зад Байдън или, както те споделят, „ дълбоката страна “.

Други са последователи на Демократическата партия и самата върхушка, която със своя роман за свободата на всички и всевъзможни малцинства и поклонението на нова квази-религия под формата на битка против „ стоплянето на климата “ показва своята ултра- демократична глобалистка багра.



Еvradin/Shutterstock

„ Тръмпистите “ са последователи на обичайните фамилни полезности, до момента в който демократите и истаблишмънтът зад тях са последователи на екстравагантната „ независимост на пола “, която не планува продължаването на човешката раса.

Следователно ние твърдим, че политическите съперници в Съединените щати спорят за същността на битието. И в този смисъл те към този момент не са политически, а метафизичен и религиозни съперници. И по тази причина са непримирими.

Абсолютен водач

Според нашето субективно чувство за настроенията в американските обществени мрежи поддръжниците на Тръмп са доста повече от неговите съперници. И не приказваме за желания вътре в Републиканската партия, а за общото въодушевление в американското общество.

Както казахме, до преди няколко седмици мнозина бяха склонни да имат вяра, че в случай че Тръмп бъде „ спрян “, тогава болшинството от републиканците в последна сметка няма да гласоподават за него като главен републикански претендент за президент. Сега, след визитата на Тръмп в пандиза Фултън, се случва изцяло непредвиденото – грамаден растеж на известността на Тръмп.

Той уверено завоюва първия републикански спор преди няколко дни. Шестима от осемте първоначални републикански претенденти за президент споделиха, че биха подкрепили Тръмп, в случай че той беше номиниран от партията и в случай че бъде правосъдно наказан в това време.



Evan El-Amin/Shutterstock

Това се случи, означаваме, в отсъствието на Тръмп, който в този миг се занимаваше със правосъдни каузи: ден преди този момент той трябваше да се съобщи на управляващите на окръг Фултън в щата Джорджия.

Тази поддръжка за Тръмп беше демонстрирана макар обстоятелството, че множеството републикански претенденти постоянно и остро го подлагаха на критика по време на акцията.

И надлежно може да се разбере, че в случай че някой от евентуалните претенденти в лагера на републиканците е подготвен да поддържа Тръмп, то техните елементарни поддръжници също ще го поддържат на националния конгрес на Републиканската партия, който би трябвало да се организира в Милуоки през юли 2024 година

Разбира се, бързото повишаване на известността на Тръмп може да се смята за резултат от сполучливи политически технологии. Те споделят, че появяването на Тръмп в пандиза на окръг Фултън за формален арест (и карцерът може да не е бил официален) е била употребена от неговите PR хора, с цел да прибавят точки към Тръмп.

Но факт е, че Тръмп беше в ролята на " почтено измъчен " още преди да се появи в пандиза Фултън, по време на три предходни правосъдни визити на други места, където, както всички схващат, случаите бяха също толкоз изсмукани от нищото, колкото и четвъртото случай в Грузия.

След пандиза Фултън настъпи един обществен феномен, който условно може да се назова препълнената чаша на американското самообладание. Тръмп стана безспорен водач в президентската конкуренция.

Доказателство?

Сега Тръмп е основният воин на американските обществени мрежи. Снимка на Тръмп, направена в пандиза Фултън, в този момент се трансформира в мем.

Суровото лице на някогашния президент с подъл взор и надпис " Намеса в изборите. Никога не се предавай! " - този елементарен колаж в началото беше оповестен в обществената мрежа X (бившият Twitter на Илон Мъск). Сега той взривява целия американски интернет всяка секунда.

Има доста други сполучливи фотоси на Тръмп, които се употребяват като мемета.

" Консервативните основатели на мемета са заети със основаването на изображения, които в този момент се популяризират в обществените медии като горски пожар ", написа американският информативен портал Breitbart, който по едно и също време с това разгласява още една сполучлива фотография на Тръмп, която се употребява като мем.

" Опитни основатели на мемета и опитни консуматори на обществени медии бързо разпознаха капацитета на „ мемовете “ на фотосите на Тръмп ", споделя Breitbart.

Към това прибавяме, че изявлението на Тръмп на платформа Х с Тъкър Карлсън към този момент завоюва - внимание! - 250 милиона гледания. Тръмп не се нуждае от медии, с цел да се популяризира. Той напредва единствено с обстоятелството, че живее в този свят. Тръмп е на смарт телефона на всеки американец.

Бледата сянка на Байдън

На този декор президентът Джо Байдън най-сетне " сплоти " съвсем цялата нация в едно, въпреки и не по метода, по който можеше да възнамерява. Анкета, оповестена на 28 август, демонстрира, че необятната американска общност е уверена, че той е прекомерно остарял, с цел да бъде ефикасен при втори мандат.

Това „ просветление “ пристигна вследствие на изследване, извършено от Associated Press и социологическата компания NORC. Той сподели, че болшинството от американците, както демократи, по този начин и републиканци (77%), се сплотиха в това, че „ Байдън е прекомерно остарял, с цел да бъде ефикасен президент още четири години “.

Така споделят 89% от републиканците и 69% от демократите. Тази позиция се споделя от представители на всички възрастови групи.



Consolidated News Photos/Shutterstock

Известно е какъв брой субективни и даже подправени са изследванията на публичното мнение, поръчани от американския истаблишмънт. Но тук, наподобява, числата са покрай истината. Защо дълбоката страна се нуждае от такава обществена истина?

Изглежда, че естаблишмънтът, виждайки галактическата известност на Тръмп, първо се пробва да го „ затвори “ преди изборите, и второ, трескаво търси заместител на Байдън, защото номинацията му от Демократическата партия е „ залог на мъртъв жокей. "

Войната е неизбежна

И по този начин, какво имаме? От една страна Тръмп с неговата невероятна известност. От друга страна, изгубилият си мозъка Байдън е съкрушен от същия неприличен корупционен скандал, в който е въвлечено цялото му семейство.

Тръмп несъмнено е набелязан да бъде " затворен " още преди изборите, в очакване, че всичко може да се случи на човек зад решетките. Оставяйки Тръмп свободен и жив, естаблишмънтът рискува да му даде Белия дом.

Американската несистемна преса написа, че специфичният прокурор Джак Смит, който води делото Тръмп, " е бил хванат нелегално следвайки заповеди непосредствено от Белия дом за гонене на Доналд Тръмп ".

На този декор, от „ спящия Джо “, като от тефлон, всички явни, към този момент не изискващи специфични доказателства за обвинявания в изцяло отвратителни закононарушения, отскачат.

В същото време републиканската преса разгласява проектите на демократите да доведат Байдън на власт като номер едно, единствено с цел да може след неговото " овакантяване " (а той може да си тръгне по разнообразни начини), още по-екстравагантната Камала Харис, която среща всички критерии на ултралибералната теория, да стане президент на Съединените щати.



Samuel Corum - Pool via CNP/Globallookpress

Всичко това, съгласно несистемната американска преса, е ясно като бял ден на елементарните американци. Едноетажна Америка, която излезе на 6 януари 2021 година, с цел да щурмува Капитолия, е уверена, че Байдън е пристигнал на власт вследствие на имитация при преброяването на гласовете.

Тя и в този момент е уверена, че на новите избори ще има нов фалшификат, без значение кой е претендентът на демократите. И също толкоз трескаво, върхушката се пробва да предотврати успеха на Тръмп или някой различен републиканец.

И двете страни имат намерение да създадат всичко допустимо, даже отвън закона, с цел да завоюват. Някои - с цел да не станат децата и внуците им транссексуални, без да питат родителите си, и да не спрат живота в Америка. Други желаят децата в Съединени американски щати да имат такова „ право “.

Какво от това?

Всъщност естаблишмънтът към този момент се бори отвън закона, в случай че погледнете преследването на Тръмп и безнаказаността на Байдън. Червената линия на закона е премината.

На хората от " едноетажна Америка " просто не им остава различен избор, с изключение на да работят със мощ. Иначе отново ще изгубят. Съединените щати са в навечерието на най-малкото невиждана социално-политическа рецесия, която може да погребе Съединените щати, каквито ги познавахме преди.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР