Остава по-малко от месец до излизането на Horizon Forbidden West

...
Остава по-малко от месец до излизането на Horizon Forbidden West
Коментари Харесай

Ново видео към Horizon Forbidden West представя актьорите и историята

Остава по-малко от месец до излизането на Horizon Forbidden West и Guerilla Games взеха решение да засилят тази седмица огромното очакване на техните фенове, представяйки ни не едно, а две нови видеа към играта.

Това, което към този момент видяхме от продължението на Horizon Zero Dawn наподобява умопомрачително и сходни са фрагменти в двете видеа, показани от Guerilla Games. Първото ни среща с основите на историята, основните герои – както приятелите, по този начин и враговете на Елой в къса синематична приказка. От филмовия откъс разбираме, че светът на Елой е към своя край и само пътуването и към „забранения Запад“ ще помогне да бъде възпрян апокалипсиса. Огромни и страховити босове, познатите ефирни тонове на фона на електронни звуци, невероятни картини и цветове – всичко това, само че в още по-голям мащаб ще се завърне при излизането на Forbidden West.

Второто видео, с изключение на синематика, включва и нов геймплей, като неговия фокус са основните герои в играта и актьорите, които ги озвучават – Ашли Бърч, която се завръща в ролята си на Алой, Ланс Редик, който влиза в ролята на Сайлънс, Ношир Далал (Котало), Тилда, за чиято роля е притеглен не какъв да е самата Кари Ан-Мос, позната на всички от поредицата „Матрицата“, Джон Макмилан (Варл) Джон Хопкинс (Еренд) и други

Играта излиза на 18-ти идващия месец за платформите на PS4 и PS5.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР