Остава критично състоянието на 14-годишното момиче, което беше блъснато от

...
Остава критично състоянието на 14-годишното момиче, което беше блъснато от
Коментари Харесай

Момичето, блъснато във Варна, остава в кома

Остава сериозно положението на 14-годишното момиче, което беше блъснато от кола на спирка на градския превоз във Варна. При случая пострада нейна съученичка, с която са отивали на учебно заведение, както и мъж, и жена. 21-годишният водач беше арестуван и се чака през днешния ден да бъде гледана мярката му, съобщи NOVA.

Предстои да бъде направена и автотехническа експертиза, да бъдат конфискувани камерите в региона, както и информацията от видеорегистратора на автомобила. Шофьорът е имал брошура от 3 години. Във въпросната заран се прибирал от нощна промяна. От полицията декларират, че младият мъж не е имал досега съществени нарушавания зад кормилото.

„ Имаме предложение – незабавна ревизия на всички места, където има заплаха от пътни произшествия ”, съобщи Ивайло Желязков от Института за пътна сигурност.

„ На към 150 метра има светофар, мисля, че този сектор не е рисков ”, разяснява Деян Жейнов, притежател на автошкола. Въпреки това, в случай че е имало колчета на спирката, нямало да се стигне до толкоз тежки последици. Той изрази подозрение, че скоростта е била висока.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР