Остър спор в началото на пленарното заседание доведе до напрежение

...
Остър спор в началото на пленарното заседание доведе до напрежение
Коментари Харесай

Напрежение в парламента, стигна се до сблъсък между депутати

Остър спор при започване на пленарното съвещание докара до напрежение и вербален конфликт, който прерасна и до физическо сдърпване сред депутатите пред трибуната. Не се стигна до пердах, защото ръководителят на Народното събрание Никола Минчев съумя да успокои пристрастеностите и по-късно даде отмора от 10 минути.
Всичко стартира с декларация на парламентарната група на ГЕРБ, в която Даниел Митов сподели, че е "извършено нападение против българската страна ". Това провокира крясъци от страна на "Продължаваме смяната ".

След това ръководителят на ПГ на Политическа партия Андрей Гяуров също прочете декларация от трибуната, по време на която той беше заглушаван от народните представители на ГЕРБ-СДС, които скандираха "Оставка ".

След това на трибуната се качи Георги Свиленски от Българска социалистическа партия. И когато той стартира да приказва, депутатите от ПГ на ГЕРБ реагираха доста остро на неговите думи, напрежението се нажежи и излязоха на трибуната до него. От изострен вербален конфликт мина към навалица сред депутатите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР