Остър отговор на ГЕРБ даде говорителят на кабинета Антон Кутев.Абсолютно

...
Остър отговор на ГЕРБ даде говорителят на кабинета Антон Кутев.Абсолютно
Коментари Харесай

Кутев остро към ГЕРБ: Стига лъжи за Орешарски

Остър отговор на ГЕРБ даде представителят на кабинета Антон Кутев.

Абсолютно погрешно е изказванието, че Пламен Орешарски е консултант на премиера Стефан Янев, сподели Кутев по време на брифинг в районното министерство. По-рано през днешния ден на брифинг в централата на някогашната ръководеща партия Тома Биков, Георг Георгиев и Христо Гаджев нарекоха служебното държавно управление " Орешарски " 2 и оповестиха, че единствено фрагменти на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са в регионалните управи.

Кутев съобщи, че не е слушал цялата конференция на ГЕРБ, в която хората на Борисов упрекнаха Българска социалистическа партия, че е една от партиите, които директно ръководят сега.

" Първо чух, че съм член на държавното управление. Проблемът е, че освен не съм, а че и заплатата не ми е като на член на държавното управление, което за мен е проблем. Второ чух, че Пламен Орешарски е консултант на премиера, което е безусловно погрешно. Казали сме го задоволително ясно. Имаше там още няколко неща, които бяха откровени неистини. Тези хора като приказват, не знаят ли какви са обстоятелствата или лъжат ", сподели Антон Кутев. Той попита по какъв начин се назовават хора, които лъжат.

Антон Кутев добави още, че счита, че някогашният зам.-председател на ДАНС приказва повече, в сравнение с би трябвало за един офицер.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР