Особено ми е приятно, когато присъствам на първа копка на

...
Особено ми е приятно, когато присъствам на първа копка на
Коментари Харесай

„Технополис” започва изграждането на свой втори хипермаркет в Пловдив и нов търговски комплекс

" Особено ми е прелестно, когато участвам на първа копка на нова инвестиция в град Пловдив. Сигурен съм, че в най-скоро време следващата година ще се съберем тук и ще отрежем лентата на нещо, което си заслужава да има градът. Технополис е марка, която покачва качеството на живот на самото обитаемо място. “, сподели господин Димитров по време на събитието.

" Този имот ще бъде радикално друг след няколко месеца. Освен Технополис ще има други магазини, които ще бъдат изцяло нови за града. Вече тъкмо 20 години има Технополис, тъй че тук ще се види всичко това, което сме научили за последните 20 години. Най-важното е, че в този комплекс ще дойдат да работят общо сред 150 и 170 индивида. “, добави господин Белчев.

Инвеститор в плана и притежател на терена е веригата за бяла, черна и офис техника „ Технополис “. В новия търговски комплекс ще бъдат ситуирани вторият за град Пловдив и 34-ти за страната хипермаркет Технополис и за първи път в Пловдив магазин за висококачествена екипировка за спортове навън Basecamp и зоомагазин от американската верига Maxi Pet.

Общата повърхност на целия търговски комплекс е близо 6 800 кв.м, като Технополис ще заема 4 000 кв.м от тях. Всеки магазин ще бъде със независим вход от общ паркинг, който ще бъде безвъзмезден за посетителите и ще разполага със 121 паркоместа.

Търговският комплекс се намира в един от най-бързоразвиващите се региони на града, на ул. „ Коматевско шосе “ № 24. Мястото е комфортно и отзивчиво за жителите на Пловдив и околните обитаеми места.

Новият търговски комплекс в Пловдив се чака да посрещне първите си клиенти напролет на идната година. За основен реализатор на плана е определена компания Микс Констръкшън ООД.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР