Основно наше задължение е да работим за интересите на българските

...
Основно наше задължение е да работим за интересите на българските
Коментари Харесай

Марешки: Наше задължение е да работим за интересите на българските граждани

Основно наше обвързване е да работим за ползите на българските жители, а не за партийните такива. Това сподели Веселин Марешки в декларация от името на ПГ "Воля - българските родолюбци ". В началото на своето изявление Марешки сподели на народните представители икона - персонален подарък от една българска община за решаването на казуса й с достъпа до медикаменти.

"От една страна съм горделив и благополучен, само че въпреки това ме е позор, че 30 години, в които ние даваме милиарди за опазването на здравето, даваме милиарди за ненужни играчки, за ненужна ламарина, в доста общини и села българският народ няма достъп до опазване на здравето, няма достъп до лекарствоснабдяване и е оставен на божията воля ", сподели Марешки.

Той означи, че след края на следващата предизборна акция, не е чул никой да приказва за картелите в горивата, за справяне с казуса с неналичието на медикаменти. "Всички се упражняваха във всевъзможни съвременни неща - замърсен въздух, тапи и всевъзможни такива неща, които не ги вкарват в спор с хора от подмолна власт ", уточни Марешки.

Той се обърна към спечелилите в следващите избори с апел: "Приканвам ви да стартираме да мислим най-малко малко, 10 %, в случай че отделяме за ползите на българския народ в това Народно заседание, аз съм уверен, че България ще бъде напълно друга страна ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР