Основният приоритет на МВР в рамките на служебното правителство е

...
Основният приоритет на МВР в рамките на служебното правителство е
Коментари Харесай

Вътрешният министър: Основният ни приоритет е борбата с купения и корпоративния вот

Основният приоритет на Министерство на вътрешните работи в границите на служебното държавно управление е продъжаване битката с купения и корпоративния избор по време на изборите, да проведем спокойни и законосъобразни избори. 

Това разяснява през днешния ден вътрешният министър в служебното държавно управление Иван Демерджиев.

Поставили сме си амбициозната задача да уличим лица, които реализират противозаконни практики по време на изборите и да ги надигнем пред правораздаването. Следващ приоритет е битката за пътна сигурност, като тук считаме да въведем комплекс от ограничения, да разработим цялостна тактика както в кратковременен, по този начин и в дълготраен проект с забележими резултати, уточни той. 

Смятаме да се противопоставим против битовата престъпност, като отчитаме недостатъци във връзка с предварителната защита. Вече сме издали съответните инструкции да се подхващат съответните дейности по места, както и констатирането на тлеещи спорове за да се вземат превантивни ограничения и да не ескалират. Ще се извършат и акции по изземване на нелегално добито през годините оръжие, уточни той. 

Ще се борим с ДДС-измамите, както и с разпространяването на наркотични субстанции, като в тази връзка необикновен акцент ще бъде подложен на хората, които си разрешават да популяризират опиати в българските учебни заведения, уточни министърът. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР