Основният ни конкурент е апатията. Всичките ми конкуренти са достойни,

...
Основният ни конкурент е апатията. Всичките ми конкуренти са достойни,
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Ще търсим диалог за изпълнението на нашата програма

Основният ни съперник е апатията. Всичките ми съперници са почтени, правя оценка качествата им и се надявам да се получи прекрасен конфликт на хрумвания, а не типичното отричане, съобщи пред Нова тв претендентът за кмет на София от ПП-ДБ Васил Терзиев.

Ще продължа да работя за града и развиването на България със основаване на стопански благоприятни условия, привличане на непознати вложения, основаване на работни места, вложения в обучение. Ще търсим разговор за осъществяването на нашата стратегия, това включва да се приказва с всички. На равнище локална власт се борим против ГЕРБ за неефективно ръководство, това, че се постанова подобен вид ръководство взаимно на държавно равнище, не трансформира това,че ние си водим сериозна борба за смяна на София и метода, по който тя би трябвало да се ръководи, уверен е Терзиев. Основополагащо е да има кардинален метод, добави той.

По скалата от 1 до 10 Терзиев съобщи, че желанието му да завоюва изборите в София е 10. „ Играем за победа с целия тим ”, сподели издигнатият за кмет. Защо обаче не се кандидатира и за общински консултант, изясни: „ Така сме решили. Имаме извънредно мощен претендент в лицето на Борис Бонев. От ден едно сме фокусирани върху безапелационна изборна победа. Преценили сме, че това е най-правилната структура и че имаме всички шансове да дадем нов подтик на София. Мисля, че няма потребност от мен в общинската листа ”, посочи Терзиев.

Дали, в случай че ПП-ДБ и „ Спаси София ” не съумеят да съберат болшинство в общинския съвет, са подготвени да повторят „ сглобката ” по образеца на националното ръководство, той съобщи: „ Ние сме споделили, че ще търсим тематични болшинства. Когато имаш положителни хрумвания, упованието ни е рационалните хора да поддържат най-хубавото за развиването на града. Ще търсим разговор за осъществяването на нашата стратегия – което включва да си приказваш с всички, показани в общинския съвет, без сделки ”. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР