Основният недостатък на истината и справедливостта е, че никога не

...
Основният недостатък на истината и справедливостта е, че никога не
Коментари Харесай

Добрев: Получих последното съдебно решение, което утвърждава членството ми в БСП

„ Основният минус на истината и справедливостта е, че в никакъв случай не идват толкоз бързо, колкото ни се желае. Даже Емил Димитров има такава ария. Понякога обаче нещата се случват символно. Преди една година, навръх този ден, бях изключен от Българска социалистическа партия. Днес, на същия ден, получих последното правосъдното решение, което дефинитивно утвърждава участието ми. “ Това написа Кирил Добрев в персоналния си профил във фейсбук.

Публикацията съдържа и линк към решение на Върховния касационен съд, който оставя в действие решение от 28 октомври 2022 година, с което е отказано поисканото от ръководителя на партията Корнелия Нинова изтриване на Кирил Добрев и Калоян Паргов като членове на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

В началото на октомври лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова заяви, че е получила призовка да се яви на разпит и да даде запис и заверени копия на стенограма и протокол от съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия в края на август т.г. във връзка формирана прокурорска инспекция по тъжба на Кирил Добрев.  Тогава Нинова уточни, че Добрев е изключен от партията, а съдът отхвърли да впише това изключване.

" Добрев идва на Национален съвет, участва, изрича се два пъти и в този момент жали, че не е позволен на Национален съвет ", сподели тя. 

" И тогава, и в този момент по-важното е, че Ема има рожден ден ", приключва обявата си Добрев с привет към щерка си. 

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР