Основните събития през седмицата ще бъдат повлияни от слънчевото затъмнение

...
Основните събития през седмицата ще бъдат повлияни от слънчевото затъмнение
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 8 до 14 юли

Основните събития през седмицата ще бъдат повлияни от слънчевото затъмнение от предходната седмица и Меркурий, който минава в ретроградно придвижване. Меркурий е планетата на менталните процеси, мозъка, търговията, договорите, информацията минава в ретроградно придвижване от 7-ми юли до 2-ри август.

Когато Меркурий е назадничав, интервалът е неефикасен за:

*започване на нова работа

*стартиране на нови планове

*подписване на контракти

*регистриране на компании

*важни бизнес връзки и договаряния

*покупки на автомобил

*покупки на техника и компютри

Но този интервал има и своята позитивна страна, връщане на обстановки от минали интервали, които чакат своето решение, смяна, промяна.

Ретрограден Меркурий внася безпорядък в всекидневието, най-много заради нарушено другарство.

Периодът е ефикасен за:

*изясняване на вашите хрумвания и приемане на нова информация обвързвана с тях

*вътрешен размисъл и пренареждане на мислите

*избистряне на концепциите

*довършване на остарели планове и стратегии

*коригиране на взаимоотношения

ОВЕН

През тази седмица животът ви ще тече съгласно заложената посока. Не се предлага започването на нови действия, в случай че вашия рожден Меркурий не е назадничав. Марс, планетата на интензивността и действието е в огнения знак Лъв и това е много подкрепящо за вас. Приливът на сили и сила ще ви подтикват към интензивност, само че фокусирайте се и действайте съгласно задачите си. Периодът е подобаващ за изчистване и дотъкмяване на остарели планове и отговорности. Време за размисъл и изясняване на посоката след Новолунието в Лъв, което е по-благоприятно за вас като времеви интервал. Текущата седмица ще бъде прочувствено наситена, главен фокус ще бъдат партньорските връзки и систематизиране на вашето внимание сред служебни и фамилни отговорности. А някои от вас може да се радват на заслужена отмора до далечна и екзотична дестинация. Все отново не изпускайте от фокус главните си цели. Погрижете се за стабилността на финансовото си състояние. Бъдете умерени в разноските, прекомерните разточителства могат да доведат до бъдещи усложнения. Ориентирайте се към разкриване на нови източници на приходи.

ТЕЛЕЦ

Вас, умерените и спокойни представители на зодиака, седмицата ще ви настрои към занимания, които са свързани с познати ви тематики. Благоприятен интервал за ремонтни действия в дома, които ще ви обезпечат комфорта, който харесвате. Решаване на имотни проблеми, взаимоотношения с родственици могат да провокират раздразнения във вас. В същото време засиленият информативен поток ще насочи вниманието ви към нови благоприятни условия, свързани с научаване на информация, преразглеждане на договорни връзки, възобновяване на остарели контакти, срещи с нови персони, които могат да ви покажат нова посока в живота ви. Бъдете смели и ясно изразете себе си - посредством диалози, договаряния можете да постигнете задачите си. Венера, която е в знака Рак, ще усили въздействието ви, ще ви направи по-дипломатични и толерантни. Случайно запознанство може да прерасне в нещо по-значимо. Ако сте родени с назадничав Меркурий през тази седмица, можете да предприемете съответни дейности за слагане начало на нова активност, само че в случай че не сте, тряба да изчакате.

БЛИЗНАЦИ

Месец юли и настоящата седмица ще ви накарат до известна степен да преобърнете живота си. Като знак, обвързван с менталните процеси, ретроградния Меркурий ще ви сложи пред нуждата да измененията и изчистите тези мисли, които ви пречат да имате живота, който желаете. Намирате се в интервал на сериозна пренастройка на вашата ценностна система. Отделете време и подредете своите цели, открийте това, което ви прави щастливи, а идващият месец ще ви даде прелестни благоприятни условия да действате в посоката, която се избрали. Ако сте изпаднали в незаинтересованост, то се постарайте бързо да се овладеете, за какво пред вас стоят прелестни благоприятни условия за възстановяване на финансовото ви състояние и за разкриване на нови източници на приходи. Канализирайте силата си и я вложете в подобаваща активност. Можете да преодолеете всяко предизвикателство, пробвайте се вие да насочвате събитията. Чрез уменията ви да бъдете изобретателни и гъвкави в общуването, съобразителни, посредством репутацията, която сте си обезпечили можете да постигнете добра позиция в колектива или по-високо публично състояние. Бъдете уверени, следвайте целите си и отстоявайте ползите си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР