Основната цел на правителтвото е ясна, страната да се интегрира

...
Основната цел на правителтвото е ясна, страната да се интегрира
Коментари Харесай

Според Денков кабинетът е много по-стабилен от демонстрацията по медиите

Основната цел на правителтвото е ясна, страната да се интегрира изцяло през идващите години в европейските и евроатлантическите структури. Всички дейности, които подхващаме са ориентирани към тези цели. Приоритетите Шенген, Еврозона, Организацията за икономическо сътрудничество и раз, съдействие с основни страни като Съединени американски щати и Европейски Съюз като организация е ориентирано към развиването на България като естествена европейска страна.

Това съобщи министър-председателят акад. Николай Денков по време на бизнес-закуска сред Американска комерсиална камара в България и Правителството на Република България, съобщи кореспондент на БГНЕС.

“За постигането на тази цел ние действаме и ще действаме изцяло праграматично. Промените в законите, решенията, които вземаме, целят умерено, прагматично и систематично да създадем измененията, които чакаме десетки години и се надяваме да осъществяваме през идващите година или две. Даваме си сметка какъв брой е мъчно. Имаме явен проект. Работим като екип и ви уверяваме, че имаме доста явен проект по какъв начин да осъществяваме тези задания ", добави Денков.

“Кабинетът е много по-стабилен от това, което виждате в медиите в една такава предизборна обстановка. Напрежение има и ще има, разногласия има и ще има, само че огромното болшинство в Народно събрание и огромното болшинство от българския народ поддържа нашата обща цел и това ни дава убеденост, че можем да осъществяваме нашата обща цел. Ще разчитаме на съдействието с вас и сътрудниците от Европейски Съюз, тъй като единствено дружно можем да реализираме тези цели ”, сподели още министър председателят.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР