Основната причина за опашките на ГКПП Кулата“ е увеличеният трафик

...
Основната причина за опашките на ГКПП Кулата“ е увеличеният трафик
Коментари Харесай

Кичиков: Основна причина за опашките на ГКПП „Кулата“ е увеличеният трафик

Основната причина за опашките на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “ е увеличеният трафик по отношение на миналата година, потокът на леките коли и рейсовете се е нараснал с към 25 %.

Трасетата са три, на които работим. Обработката на един автомобил лишава не повече от 30 секунди. Бави ни това, че хората не всеки път са си приготвили нужните документи за прекосяването през граничния пункт. Това съобщи шефът на „ Гранична полиция ” основен комисар Светлан Кичиков, съобщи кореспондентът на БГНЕС.

За последното денонощие през пункта са минали над 10 000 автомобила. Всеки може да сметне с каква скорост са тествани тези коли. Апелирам към тези, които пътуват с деца, а е единствено единият родител, да си носят копия на въпросните заявления, тъй като единствено за изтеклото денонощие 436 лица, пътуващи със своите деца, не са носили такова копие и се е налагало да вършим ние копия в „ Гранична полиция ”, акцентира Кичиков. Ние сме създали всичко допустимо, минали сме към стеснен режим на обработка на жители на Европейския съюз и не са съществени мненията на преминаващите, че преднамерено се бави придвижването, с цел да не вървят българите на гръцкото море, добави още Кичиков. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР