Основната новост на щанда на Citroen на Автосалон София 2017 е

...
Основната новост на щанда на Citroen на
Автосалон София 2017 е
Коментари Харесай

Автосалон София 2017: Премиера за новия Citroen C3 AirCross

Основната оригиналност на щанда на Citroen на Автосалон София 2017 е напълно новото пазарно предложение на марката- C3 AirCross, който единствено преди няколко дни беше обявен за финалист в състезанието AUTOBEST 2018. На щанда на френската марка са показани също така и настоящите C3, C-Elysee, C4 Cactus, Space Tourer Business и други.

Новият Citroen C3 Aircross е стилен SUV модел, отличаващ се със мощно изразена персоналност и свежо лъчение, които могат да бъдат в допълнение акцентирани с помощта на наличните благоприятни условия за персонализация. Автомобилът идва с най-новите софтуерни решения на френската марка, а за допълнителна сигурност и проходимост извън стандартните пътища, бъдещите собственици на колата могат да разчитат на системи като Grip Control и Hill Assist Descent.

Широка гама икономични и ефективни двигатели от последно поколение съчетават съвременни технологии с обещание за вълнуващи пътувания. Новият SUV се предлага с бензинови PureTech (82, 110 и 130) и дизелови BlueHDi (100 и 120) мотори. Автоматичната скоростна кутия EAT6, в съчетание със стоп-старт система, се предлага с мотора PureTech 110, а двигателите PureTech 130 и BlueHDi 120 са комбинирани с 6-степенна ръчна скоростна кутия.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР