Основната ни амбиция е да снабдим българската авиация с нови

...
Основната ни амбиция е да снабдим българската авиация с нови
Коментари Харесай

Кабинетът: Държавата се движи в правилната посока, БСП руши институциите

Основната ни упоритост е да снабдим българската авиация с нови изтребители, с цел да може да извършва в цялостен размер своите задания. Наред с това ще продължим да поддържаме старите самолети. Само с новата техника няма да се оправим. Това сподели на брифинг в Министерски съвет вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила.

Към момента сме сключили контракти за поддръжката на МиГ-29 с РСК-МиГ на стойност 1,5 милиарда Хеликоптерите Ми-17 – сега един от тях извършва доста сполучливо задача по гасене на пожари. Амбицията ни е да вдигнем във въздуха още един от тях. Направили сме междуведомствена група за кугърите, с цел да забележим дали можем да ги използваме за медицински цели, съобщи военният министър.

Слушахме сътрудниците, които минаваха по булеварда – хубаво е да протестираш, само че не е хубаво да рушиш държавността, тъй като колелото се върти и на другия ден може ти да си на власт. Крайно време е всички ние като българи да си седнем по-сериозно на столчетата и да бъдем по-кооперативни един към различен. Когато сме се явявали на избори, всички сме се явявали, с цел да заслужим доверието на хората. На последните избори хората дадоха доверието си на нас. Крайно време е да бъдем повече виновни. 18-19 години не са увеличавали заплати в бранш "Сигурност " – в този момент това се случи. Купува се и нова техника за армията. Опитваме се да вършим нещо. Амбицията ми е да създадем военната специалност влиятелна. На 1 май не мога да съм удовлетворен, когато чувам, че страната се ръководи от някакви изроди, които стоят в задкулисието и вършат всичко друго, само че не работят в интерес на жителите. Затова през днешния ден ще поработим докъм 17.30 часа, след това ще седнем да пием по една бира. Даже бих поканил и госпожа Нинова. Не познавам страна, която с ненавист да е съумяла да се развива, сподели още Красимир Каракачанов.

Скоро се навършва една година от ръководството на настоящето държавно управление и би трябвало да кажем няколко думи, без да имаме искания за отчетност и на фона на амбициозността на левицата, уточни министърът на финансите Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април... към профила.

Качеството на ръководството се мери единствено през избори. Всички други искания на партиите по какъв начин да се ръководи се мери единствено по-най вярната социология – изборите. Вече една година страната се движи в вярната посока - и по растеж на стопанската система, и по понижение на дълга, и по това, че приходите порастват, и по това, че хората пътуват и са стопански дейни. Това са действителните политики, по които се развива страната, акцентира финансовият министър.

Лидерската рецесия в Българска социалистическа партия и вътрешнополитическите проблеми в Българска социалистическа партия изкривяват дебата и това вреди на политическия живот. Назначаването на президент сподели, че в Българска социалистическа партия нямат терзание да употребяват всички запаси, в това число и рушене на институциите. Опитът посредством институционално опълчване да се донесе неустойчивост на страната няма да им донесе триумф. Това, което се случва в страната, без значение от това, което се случва в главите на опозицията, е позитивно и това се потвърждава от всички макроикономически индикатори, безапелационен е Владислав Горанов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР