Основната им идея беше да дойдат и да ги набием.

...
Основната им идея беше да дойдат и да ги набием.
Коментари Харесай

Джамбазки: Скопие не иска да влиза в ЕС, решили са на всяка цена да ни дразнят

" Основната им концепция беше да дойдат и да ги набием. Може би по този начин парадоксално щяха да съумеят да потвърдят, че сме един и същи народ, защото, когато се откриваха от локалните българи клубовете в хубавия български град Битоля и в Охрид, видяхме погрешно и нападателно лице на югославския македонизъм, който е учреден на омразата към България. Това е не повече, не по-малко ненавист към личните си родители, това е патология ", разяснява съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация и ръководител на делегацията на Вътрешна македонска революционна организация в групата на ЕКР в Екологичен потенциал Ангел Джамбазки в предаването " Това е България “ на Радио " Фокус " по отношение на откриването на македонски клуб в Благоевград.

Той добави, че не се е получила провокацията им. По думите му това са остарели сепаратисти, които желаят пиринският край да се отдели от България.

" В Брюксел не желаят да чуят. Тези там демонстрират фрапантен, непоносим, двоен стандарт. Когато България приказва за нарушени права на българи, които би трябвало да бъдат европейски полезности, тези навеждат главите и се вършат, че не са го чули. В Брюксел се следва този нечестен разказ поради войната на Русия против Украйна и са решили да вкарат Северна Македония в Европейски Съюз, макар българските възражения. Няма да стане. Като виждам държанието на Скопие, те самите не желаят да влизат в Европейски Съюз. Те са решили с цената на всичко да ни нервират ", посочи Джамбазки.

Според него нашата реакция би трябвало да бъде напълно друга от предателското държание на политическите партии ГЕРБ, " Продължаваме промяната ", Движение за права и свободи и Демократична България, които позорно трансформираха българските условия. Той счита, че когато става дума за националния интерес не може да си разрешаваш волности, нито можеш, с цел да ти пуснат помощи, да предаваш паметта на дедите, а партиите са създали това, с цел да се подмажат на западняците.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР