Основна тема ще бъде организацията за провеждането на изборите за

...
Основна тема ще бъде организацията за провеждането на изборите за
Коментари Харесай

МВР инициира работни съвещания с директорите на ОДМВР и началниците на полицейски управления по апелативни райони

Основна тематика ще бъде организацията за провеждането на изборите за народни представители в 48-о Народно заседание и противопоставяне на закононарушения против изборните права на жителите
Със заповед на министър Иван Демерджиев е направен график за работните заседания. Основната цел е разискването на въпроси, свързани със основаването на организация за провеждането на изборите за народни представители в 48-о Народно заседание и противопоставяне на закононарушения против изборните права на жителите. Други акценти ще бъдат резултатите от предварителната защита и противодействието на стандартната престъпност, положението на пътнотранспортния травматизъм, активността по следствие на закононарушения – провокации и установени недостатъци на стадия на досъдебните производства.

Заместник основният секретар основен комисар Станимир Станев и шефът на Групово дело „ Национална полиция “ основен комисар Атанас Илков ще проведат поредицата от работни срещи по апелативни региони с шефовете на Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР в страната /на 7 и 8 септември – в Бургас, Варна, Велико Търново и Пловдив, на 9 септември – в София/. Ще вземат участие началниците на прилежащите им районни ръководства, на отделите на престъпна, икономическа и охранителна полиция, пътна полиция и следствие към ОДМВР. Поканени за присъединяване са и представители на съответните апелативни прокуратури.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР