Основите на приятелството са важни и често неразрушими, но за

...
Основите на приятелството са важни и често неразрушими, но за
Коментари Харесай

8 закона на приятелството, които да спазвате

Основите на другарството са значими и постоянно неразрушими, само че с цел да бъдат построени, би трябвало да положите някои старания. Има някои златни правила или даже неписани закони, които е хубаво да спазвате в връзките с тези значими за вас хора. Само по този начин ще изградите здрава и трайна връзка.

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Ето някои от законите на другарството:

Винаги проверявайте приятелката си, до момента в който е на първа среща

Тук не приказваме да й досаждате, само че едно бързо известие или позвъняване може да се окаже избавителен. Не става въпрос единствено за обезпечаване на сигурност, само че и за предложение на морална поддръжка. Това е като изпращане на виртуално „ Аз съм тук за теб “ по време на тези евентуално неловки или нервни моменти.

Никога не оставяйте приятелката си да отиде сама до тоалетната на публично място

Особено на непознати или препълнени места, тук става въпрос за сигурност и придружаване. Това е процедура, която се е трансформирала в знак на единството сред дамите – дребен, само че важен жест на взаимност.

Освен това визитите в тоалетната ви дават идеалната опция да се осведомите един за различен за хората, с които сте, или за мястото, на което се намирате.

 7 съвета по какъв начин да избягате от скуката с приятелите; на другарството 8 закона на другарството, които да спазвате

Спасете всяко момиче, което видите, че е притеснявано от чудноват мъж

Тук не става дума единствено за законите на другарството, а въобще за връзките сред дамите и за това да се грижите за колежки, даже за непознати. Ако видите жена, която изпитва дискомфорт, да се намесите „ безвредно “ може да промени разпоредбите на играта. Това е форма на сестринска поддръжка, която се простира оттатък непосредствената ви другарска група.

Повишете увереността на всяка жена

Независимо дали става въпрос за другарка или даже просто позната, един елементарен комплимент или окуражаваща дума може да има огромно значение. В свят, в който дамите постоянно се сблъскват с неоправдана рецензия, бъдете гласът, който повдига духа и дава сили.

Кажете на едно момиче, в случай че мъжът ѝ изневерява

Това е сложна задача, само че честността е крайъгълен камък на другарството. Ако знаете, че сътрудникът на някого изневерява, е извънредно значимо да му кажете, даже да е мъчно. Става дума за това да я предпазите от по-нататъшна болежка и изменничество.

Не забравяйте, че в случай че бяхте на нейно място, щяхте да желаете тя да направи същото за вас. Въпросът е да се отнасяте към нея със същото равнище на почитание и почтеност, което бихте очаквали в подмяна, като гарантирате, че тя няма да остане в незнание за нещо толкоз значимо за живота ѝ.

Не се отхвърляйте в сложни моменти

Истинското другарство се изпитва не в леките, изпълнени със смях моменти, а в сложните, напоени със сълзи интервали. Когато приятелят ви минава през разрушено сърце, загуба или различен тип битка, присъствайте.

Това не постоянно изисква огромни жестове. Понякога просто непрекъснатото наличие, предлагането на чуване или утешителна прегръдка може да има решаващо значение.

 на другарството 8 закона на другарството, които да спазвате

Празнувайте рождените дни на драго сърце

Рожденият ден е освен това от ден в календара на другарството. Той е персонален празник за новата година. Независимо дали рожденикът избира тиха вечеря, пълноценно празненство или просто сърдечна записка, положете старания да накарате приятеля си да се почувства специфичен и скъп. Става дума за това да признаете нейния ден и да я накарате да се почувства като централен воин в историята на живота си.

Насърчаване на грижата за себе си

Напомняйте си взаимно за смисъла на грижата за себе си и положителното въодушевление. Това може да значи да насърчите другар да си вземе ден за психологично здраве, да се включи в курс по йога или просто да прекара една вечер в безучастие.

Става въпрос за това да бъдем един на различен бранители на благосъстоянието, като си подсещаме, че да се грижим за себе си е освен обикновено.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР