Основен приоритет за БСП е бюджетът за 2023 година. Това

...
Основен приоритет за БСП е бюджетът за 2023 година. Това
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев: Бюджетът за 2023 г. е основен приоритет за БСП

" Основен приоритет за Българска социалистическа партия е бюджетът за 2023 година. Това е обвързвано с постоянно държавно управление или внасяне на проектобюджет от настоящето. Но сътрудниците от служебното държавно управление отхвърлят, въпреки да бяха декларирали, че имат 3 разновидността. Това ни слага в доста тежка обстановка, защото единственото, което можем да създадем, е при разискването на препоръчаното от тях удължение на бюджета за 2022 година да опитаме да създадем промени ", съобщи депутатът от Българска социалистическа партия проф. Румен Гечев в радиоефир. 
" Увеличението на минималната заплата е наша поредна политика и желаеме да се увеличи до 850 лева Тя касае по-малко бюджета, тъй като се употребява като аршин за избрани обществени заплащания като майчинските, които също желаеме да бъдат нараснали. Демографският проблем в България е смъртоносен и той би трябвало да бъде решен посредством тласъци за работещите млади фамилии. Изборният кодекс в това положение демонстрира недостатъци и би трябвало да бъде изменен ", разяснява проф. Гечев. 
Според него Българска социалистическа партия е работила добре в икономическата област с някогашните си сътрудници от четворната коалиция и това се е посрещнало позитивно от хората. " Стъпките, които предприехме, дадоха добър резултат и опазиха българите. Но ние имаме огромни разминавания във външната политика, която защитаваха нашите сътрудници. Разграничаваме се от тяхната антируска политика, която е с антибългарски резултати. Споделяме мнението на хората, че би трябвало да стоим неутрално, тъй като това е една война, от която всички губят ", уточни проф. Гечев.
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР