Основателят на United Group с коментар по повод публикации в

...
Основателят на United Group с коментар по повод публикации в
Коментари Харесай

Драган Шолак с официално становище за ФК „Левски“

Основателят на United Group с коментар във връзка изявления в български медии
Основателят и ръководител на Надзорния съвет на United Group Драган Шолак изпрати публично мнение във връзка появилите се в български медии изявления за сделка за собствеността на футболен клуб „ Левски “.

„ Във връзка с появилите се изявления, в които се твърди, че и договорката е завършила и акциите са трансферирани на мен и/или мои компании, бих желал да заявя, че тази информация не дава отговор на истината. Използвам случая да насочва молба към медиите да се придържат към публична информация по тематиката и да не се доверяват на непроверени обстоятелства и клюки, защото сходни спекулации могат да застрашат договарянията и да понижат възможностите за сполучливо завършване на евентуална договорка “, написа Шолак.

„ Ако възможна договорка за собствеността на футболен клуб Левски бъде подписана, ще разпространя публично мнение до медиите. Дотогава всяка информация, която съдържа сходни изказвания, би трябвало да се смята за спекулативна и погрешна “, споделя още създателят на United Group.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР