Основателят на Топ Ранк и промоутър на Кубрат Пулев -

...
Основателят на Топ Ранк и промоутър на Кубрат Пулев -
Коментари Харесай

Боб Аръм: Пулев ще нокаутира Джошуа заради "стъклената брадичка"

Основателят на " Топ Ранк " и промоутър на Кубрат Пулев - Боб Аръм, продължава да счита Кобрата за любимец против Антъни Джошуа в дуела им за международната купа в тежката категория.

Според Аръм, в изявление за IFL TV , българският боксьор ще има отлична опция да нокаутира противника поради неговата " стъклена брадичка ".
Пулев пред bTV: Мачът с Джошуа няма да е на 20 юни (ВИДЕО) Боксьорът разкри, че срещата ще бъде отсрочена с няколко месеца

" Той няма брадичка. Познавах чудесно Анди Руис още преди първата му борба с Джошуа. Всеки един от неговите дуелите беше промотиран от нас, като се изключи този с Александър Димитренко. Експерти сме що се отнася до Руис. Знаем какъв брой е добър, само че и какво му липсва. Притежава бързи ръце и здрава брадичка. Не е обаче от тези, които постоянно нокаутират. Доверете ми се. Вижте резултатите му. Не съумя да нокаутира куп други. Фактът, че повали Джошуа, демонстрира какъв брой " съмнителна " е брадичката на Антъни ", разяснява Аръм.

" Сега сравнете Руис с Пулев. Кубрат е доста по-добър боксьор! Затова и споделям, че в случай че Руис може да нокаутира Джошуа, възможностите на Пулев са даже по-големи ", продължи промоутърът.

Аръм направи същата прогноза и преди две седмици, говорейки по тематиката пред BoxingScene. Тогава той опроверга изказванията, че съвсем е реализирана сделка за напълно английски конфликт сред Тайсън Фюри, също негов клиент, и Антъни Джошуа. Аръм изрази убеденост, че до подобен дуел няма да се стигне, тъй като Кобрата ще победи с нокаут в Лондон.
Боб Аръм: Няма да има мач Джошуа - Фюри, тъй като Кобрата ще нокаутира първенеца Промоутърът има вяра, че ще провежда дуел сред двамата си клиенти - Пулев и Циганския крал
Мачът с Пулев - Джошуа в Лондон е плануван за 20 юни, само че най-вероятно да бъде отсрочен поради пандемията. Нещо, което самият Кубрат удостовери в особено изявление за bTV .

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР