Основателят на Частната военна компания /ЧВК/ Вагнер Евгений Пригожин регистрира

...
Основателят на Частната военна компания /ЧВК/ Вагнер Евгений Пригожин регистрира
Коментари Харесай

Пригожин регистрира фирма за недвижими имоти в Беларус

Основателят на Частната военна компания /ЧВК/ " Вагнер " Евгений Пригожин записва компания в Беларус.  В Единния държавен указател на юридическите лица и самостоятелните бизнесмени на Министерството на правораздаването на Беларус на 19 юли компанията Concord Management and Consulting LLC е записана с UNP (номер на данъкоплатеца) 791314882.

Фирмата е записана като седалище в село Цел, област Осиповичи в Беларус, където съгласно локални организации има полеви лагер на бойци на ЧВК Вагнер, които са се преместили в Беларус. Основната активност на LLC е ръководство на недвижими парцели.

Вечерта на 23 юни ръководителят на ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин сподели, че силите на съветското министерство на защитата сякаш са атакували тиловите лагери на частната му военна компания и неговите бойци се придвижват към Русия с " марш на справедливостта ". Сутринта на 24 юни силите на ЧВК " Вагнер " блокираха административните здания в Ростов на Дон и започнаха да се придвижват към Москва, президентът Владимир Путин насочи апел, в който назова дейностите на ръководителя на ЧВК " нож в гърба " и предизвести Пригожин и подчинените му за следствията. Вечерта пресслужбата на президента на Беларус заяви за договарянията сред Александър Лукашенко и Пригожин, вследствие на които страните се споразумяха за „ допустим вид за разрешаване на обстановката.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР