Основателят на частната военна компания (ЧВК) Вагнер Евгений Пригожин обяви,

...
Основателят на частната военна компания (ЧВК) Вагнер Евгений Пригожин обяви,
Коментари Харесай

Готвачът на Путин побесня! Тежки думи за Вагнер

Основателят на частната военна компания (ЧВК) " Вагнер " Евгений Пригожин разгласи, че има опити да се открадне " успеха " и да се принизят заслугите във войната в Украйна, часове откакто съветското министерство на защитата разгласи, че е " освободило " (превзело) Соледар в Източна Украйна.

" Постоянно се пробват да откраднат от ЧВК " Вагнер " успеха и описват за наличието неразбираемо на кого, единствено с цел да омаловажат заслугите ѝ ", се казва в позиция, публикувана от неговата група " Конкорд ".
-->
Думите му официално не са ориентирани към съветските институции, само че се загатва " дейна работа " в медиите за " възбрана на словосъчетанието " " ЧВК " Вагнер " ; те се стараели да не го произнасят и по всякакъв начин да бягат от него " като демон - от тамян ".

Същевременно Пригожин се обръща към тези които " ценят работата на ЧВК " Вагнер " ", с апел да поддържат бойците и да загатват в мненията си, че " те са там и извършват тежката си работа, с цел да спят руснаците умерено ".

" Ключовият съперник " е вътре

От думите на Пригожин следва и че той възприема обстановката в Русия като по-голяма опасност за ЧВК " Вагнер " от Съединените щати.

Значителна вреда на " Вагнер " може да нанесе нашата вътрешновидова битка, корупцията, бюрокрацията и служителите, които желаят да останат на местата си. Това е по-сериозна опасност за съществуването на ЧВК " Вагнер ", сподели Пригожин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР