Основателят на Amazon и най-богатият човек на планетата Джеф Безос

...
Основателят на Amazon и най-богатият човек на планетата Джеф Безос
Коментари Харесай

National Enquirer шантажира Джеф Безос с публикуването на интимни снимки

Основателят на Amazon и най-богатият човек на планетата Джеф Безос публично заяви посредством платформата Medium за изнудване от страна на таблоида National Enquirer . Изданието заплашва да разгласява десетки интимни фотоси на милиардера, в случай че той не приключи своето следствие: Безос се пробва да обясни, по какъв метод National Enquirer е получил неговата персонална преписка и фотосите.

Джеф Безос смята, че дейностите на таблоида са поръчкови и имат политически темперамент. Изданието National Enquirer отхвърля това и изисква от Безос да не популяризира сходна информация. В противоположен случай те ще разгласяват любовните писма на бизнесмена и имат намерение да показват и интимните фотоси на милиардера. Основателят на Amazon сподели, че има намерение да стигне до дъно и в случай че човек с неговото състояние не може да направи това, какво остава за другите хора, които са се озовали в сходна обстановка – те нямат никакъв късмет.
 Безос и Санчес
Но това може да не се окаже доста елементарно. Изданието National Enquirer принадлежи на остарелия другар и съдружник на Доналд Тръмп, Дейвид Пакър. А един от създателите на скандалната обява за Безос е Дилън Ховард, който дружно с юриста на Тръмп, Майкъл Коен се смятат за основните уредници на пиар фирмите против дамите, обвиняващи Тръмп в полов тормоз. А да си напомним, че Джеф Безос, с изключение на на Amazon, е притежател и на изданието Washington Post – вестникът, който непрестанно и грубо подлага на критика Доналд Тръмп още когато той се включи в президентската конкуренция.

Снимките, с които се пробват да изнудват Безос демонстрират милиардера и неговата нова пристрастеност – някогашната водеща на новините във Фокс, 49-годишната Лорън Санчес. Именно National Enquirer първи разгласява подробната информация за връзката на Безос и Санчес, което стана причина за развода на милиардера със брачната половинка си Макензи Тасъл след 25 годишен брак.
 Безос и Макензи
Конфликтът е налице и някогашната брачна половинка на Безос може да получи $69 милиарда и половината от акциите на мъжа си в Amazon. Това ще направи писателката Макензи Тасъл най-богата жена в света и авторитетен акционер в компанията. Мнозина смятат, че това е изцяло справедливо, тъй като концепцията за основаването на Amazon е точно нейна и точно тя със своя труд е сложила компанията на крайници. Засега не се знае дали брачният контракт на съпрузите Безос включва съглашения за делба на имуществото.

Най-богатият човек на света изобщо не има намерение да се подаде на шантажа и има желание да разгласява всички материали, изпратени му от National Enquirer и разгласи, че стартира лично следствие. За следствието Безос е наел частният следовател Гевин де Бекър. Изданието Washington Post ще проверява и връзките на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп с Русия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР