Основателят и главен изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц

...
Основателят и главен изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц
Коментари Харесай

Мнението на директора на JPMorgan за Биткойн е лицемерно според Майк Новограц

Основателят и основен изпълнителен шеф на Galaxy Digital Майк Новограц взе участие в предаването Squawk Box по-рано в четвъртък и отговори на неотдавнашните клюки на Джейми Даймън по адрес на Биткойн, наричайки ги " въплъщение на лицемерието ".

Новограц се причисли към Squawk Box, с цел да разиска неотдавнашното показване на Биткойн и необятното крипто рали, което се обрисува в пейзажа на цифровите активи. Дискусията се концентрира върху движещите сили на тези ценови ралита и въздействието, което те оказват върху вложителите.

Водещият на предаването Андрю Рос Соркин описа за дръзкия изблик във връзка с Биткойн на основния изпълнителен шеф на JPMorgan. Докато присъстваше на чуването по надзора на Уолстрийт от сенатската комисия по банково дело, жилищно настаняване и градски въпроси на Капитолийския рид, което се организира във Вашингтон, окръг Колумбия, в сряда, Даймън се нахвърли върху Биткойн , заявявайки, че в случай че е на мястото на държавното управление, би “ ” монетата.

Запитан за мнението си по отношение на позицията на Даймън, Новограц уточни, че финансовият бизнесмен непрекъснато раздвоява мнението си за BTC, само че и непрекъснато бърка в своите настроения. Новограц съобщи, че доста клиенти на JPMorgan са последователи на Биткойн, които възприемат водещата криптовалута като средство за предпазване на стойност.

Като се има поради статутът на множеството крипто компании и тяхната убеденост в Биткойн, ръководителят на Galaxy Digital се зачуди по какъв начин по този начин Даймън счита, че е по-умен от доста вложители, що се отнася до BTC.

Нещо повече, водещата криптовалута потвърди, че Биткойн-скептикът бърка, като се изстреля до нови върхове за 2023 година

През тази година монетата записва над 150% скок в цената. Скоростта на всеобщото, както и на институционалното приемане на Биткойн е извънредно тревожна. Новограц удостовери всеобщото приемане на Биткойн, като уточни, че той е в портфейла на съвсем всеки вложител, защото хедж фондовете и институциите непрекъснато купуват монетата.

Соркин от Squawk Box попита Новограц дали в миналото е обмислял, че основният изпълнителен шеф на JPMorgan може да е направил необикновеното изказване за Биткойн, с цел да накара Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати да преразгледа възможното утвърждение на Биткойн ETF. В отговор Новограц повтори, че регулаторът несъмнено утвърждава няколкото заявки, с които разполага.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР