Осмият международен клубен турнир по пожароприложен спорт за купа Одесос“

...
Осмият международен клубен турнир по пожароприложен спорт за купа Одесос“
Коментари Харесай

Турнир по пожароприложен спорт започва утре във Варна, включват се 13 отбора

Осмият интернационален клубен шампионат по пожароприложен спорт за купа „ Одесос “ ще се организира във Варна от 27 до 30 септември на стадион „ Локомотив “. В конкуренцията ще се включат общо 13 тима от шест страни. Всеки от спортните дни стартира в 09.00 часа, а формалното разкриване на събитието е от 17.00 часа в парк – музей „ Владислав Варненчик “, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Чуждото присъединяване е от Чехия, Румъния, Полша, Словакия и Молдова. Българските тимове са от София, Варна, Враца, Добрич, Плевен, Стара Загора, Бургас и Шумен. Почти всички от националните ни състезатели по пожароприложен спорт ще се включат в шампионата. Умения на терен по време на четирите спортни дни ще покажат към 150 състезатели, ръководители и треньори. Изпълнението на дилемите ще наблюдават и правят оценка 30 съдии.

Организаторите смятат, че стадион „ Локомотив “ е една добра база за слагане на върхове и има напълно сериозна поръчка за слагане на републикански такива на идния шампионат.

Четири са дисциплините, в които ще мерят сили тимовете – нанагорнище с щурмова стълба до 4 етаж на образователна кула, превъзмогване на 100 – метрова пътека с трудности, пожарна щафета с трудности и бойно разрастване на мотопомпа.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР