Ослепителната Ирина Шейк отново изгрява на корицата на модната библия,

...
Ослепителната Ирина Шейк отново изгрява на корицата на модната библия,
Коментари Харесай

Ирина Шейк пленителна на корицата на руския Vogue

Ослепителната Ирина Шейк още веднъж изгрява на корицата на стилната библия, като този път манекенката е театралничила за мартенското издание на съветския Vogue. А визията ѝ, напълно решена в зелен цвят, изненада почитателите на звездата в обществената мрежа, написа life.dir.bg.

На корицата на стилната библия Ирина е снимана в зелен костюм от две елементи - сако и пола, носи бял чорапогащник и зелени обувки. Косата на манекенката също е в зелено.

" Благодаря на съветското издание на Vogue, че ми построиха тази виртуална къща! ", написа Ирина Шейк в поста си в Инстаграм.

Изкусителният модел е споделила и малко видео, което я показва с различен тоалет за фотосесията за списанието, още веднъж в зелено.

Явно задачата на мартенското издание е да показа хубостта и свежестта на природата, която се разсънва за нов живот през идните пролетни месеци. Някои от почитателите на Ирина в мненията си към обявата, шеговито я съпоставят с Жабока Кърмит, а други пък вършат отпратка към злата магьосница от Запада - зелена злодейка от " Магьосника от Оз ".

Снимките на Ирина за съветския Vogue са едно самобитно връщане на Шейк към корените ѝ. Тя е родена в Русия през 1986 година Цялото ѝ име е Ирина Валериевна Шайхлисламова. Влиза в стилната сфера, откакто майка ѝ я записва в учебно заведение за модели. Когато печели състезанието " Мис Челябинск 2004 година ", се мести в Париж и започва стилната си кариера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР