осителката на "Оскар" Кейт Уинслет ще играе във филм за

...
осителката на "Оскар" Кейт Уинслет ще играе във филм за
Коментари Харесай

Кейт Уинслет влиза в ролята на Ружа Игнатова

осителката на "Оскар " Кейт Уинслет ще играе във филм за българката Ружа Игнатова, която стои зад измамата с криптовалута OneCoin.

Заглавието на кино лентата ще носи името "Fake " ( "Фалшив "), разкрива източник, осведомен с плана, оповестява

Скот Бърнс ще е сценарист и режисьор на кино лентата, както и продуцент дружно с Дженифър Тод.

Актрисата Кейт Уинслет също ще бъде продуцент на кино лентата, оповестява

Scott Z. Burns has Kate Winslet on for his new tale of true-life crime, Ponzi scheme pic Fake!
— Empire Magazine (@empiremagazine)
"Фалшив " се базира на идната едноименна книга на Джен Макадам с Дъглас Томпсън и споделя същинската история на Макадам и нейното присъединяване в схемата на OneCoin Ponzi. Макадам ще бъде също изпълнителен продуцент на филмовата акомодация.

Kate Winslet has joined the cast of 'Fake!' -
— Film-News.co.uk (@FilmNewsWeb)
написа, че OneCoin е учредена през 2014 година компания, основаната в България, която следва типичната конструкция на многостепенна маркетингова скица, само че с машинация вътре.

Компанията не предлага артикули или участия, които да се търгуват; вместо това OneCoin предложила криптовалута, за която уредниците настояват, че е идващият биткойн.

"Схемата на Понци " - (термин, който се употребява за обозначаване на всяка противозаконна финансова интервенция, която дава обещание високи облаги на евентуални вложители - бел. ред), е осъществила доходи от към 4,4 милиарда $, макар че някои настояват, че схемата е можела да открадне до 19,4 милиарда $.

Джен Макадам е била една от жертвите на измамата. Тя, дружно с нейни другари, са вложили в OneCoin и са изгубили близо 300 000 $, показва
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР