Осигурихме спокойствие и предвидимост. Осигурихме на бизнеса спокойна среда, така

...
Осигурихме спокойствие и предвидимост. Осигурихме на бизнеса спокойна среда, така
Коментари Харесай

Гълъб Донев към новата власт: Бъдете разумни, работете в интерес на България

Осигурихме успокоение и предвидимост. Осигурихме на бизнеса спокойна среда, тъй че предаването на ръководството ще протече умерено. В това увери служебният министър председател Гълъб Донев на влизане в Народното събрание.  

Готов съм от момента, в който поех поста на длъжностен министър председател да го предам на идващия министър-председател с признато постоянно държавно управление, което да има парламентарна поддръжка. 

Най-важно е да има работещо постоянно държавно управление, съобщи той.

Приоритетите сами ще си ги дефинират, само че значимо е акцентите да са тези, които слагат българските жители. А хората чакат едно държавно управление да взема решение най-наболелите им проблеми. 

Всички системи в страната действат обикновено, увери Донев. Направихме по този начин, че всички уязвими групи да получат по-висока поддръжка, добави той.

Няма закъснение по Плана за възобновяване, предходната година заварихме нула стартирани европейски стратегии, посочи министър председателят. 

Да бъдат рационални, да вземат решения, значими за България, да работят в полза на България и да пазят интереса й на всички места по света. Това посъветва идващите ръководещи служебният министър-председател.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР