Още в третия кръг от Супер Волей е мегадербито между

...
Още в третия кръг от Супер Волей е мегадербито между
Коментари Харесай

Атрактивни награди и безплатен вход от „Дея Спорт“ за мегадербито срещу шампиона „Хебър“ от Супер Волей

Още в третия кръг от Супер Волей е мегадербито сред тимовете на „ Дея Спорт “ и първенеца „ Хебър “.

Двубоят е на 30 октомври, неделя, от 18:00 часа в зала „ Младост “.

Входът за феновете ще е безвъзмезден. Има и спомагателни бонуси под формата на награди за най-активните и правилни последователи на бургаския волейбол, обезпечени от управлението на „ Дея Спорт “.

Някой от феновете ще си тръгне за в къщи след мача с аудио система SONY CMT-SBT20. Друг ще завоюва 2 броя Bluetooth колонки. И това не е всичко! Двама щастливци ще сграбчен маркови тениски, написани от волейболистите на „ Дея Спорт “. 3 торти с логото на „ Дея “ ще подсладят живота на най-активните фенски агитки.

От бургаския клуб припомнят за своя вайбър канал, който започва при историческия триумф над многократния първенец на Испания „ Лас Палмас “ от европейския клубен шампионат „ Чалъндж къп “ в цялостната зала „ Младост “.

Регистрацията подсигурява присъединяване и късмет за продобиване на награди, прецизират от „ Дея Спорт “, и припомнят, че във фейсбук страницата на клуба могат да открият настояща информация, която да задоволи в оптималната степен последователите на бургаския волейбол и респективно на тима.

„ Открихме сезона публично против „ Лас Палмас “ при цялостна зала с 1500 въодушевени фенове. Зарадвахме ги! Вярвам, че ще ни поддържат и против хегемона в последните години у нас „ Хебър “, а и през целия сезон в Супер Волей и в евротурнирите “, съобщи президентът и притежател на „ Дея Спорт “ доктор Александър Маджуров.

На полето в неделя в зала „ Младост “ ще се изправи цвета на родния волейбол сега в родния шампионат. Георги и Валентин Братоеви, Николай Учиков, Стефано Патриарка, Стефан Чавдаров, Тодор Вълчев, Мартин Иванов, Самуил Вълчинов и съотборниците им от бургаския отбор ще имат за противник „ Хебър “ с Тодор Алексиев, Виктор Йосифов, Ники Николов, Якопо Масари, Теодор Салпаров, Симон Хирш, Александър Туш, Добромир Димитров в състава си.

Тези имена са причина за първокласен и зрелищен волейбол от най-висока класа, на който ще станем очевидци в неделя в зала „ Младост “. Началото е в 18:00 часа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР