Още в самото начало на управлението на този кабинет нямаше

...
Още в самото начало на управлението на този кабинет нямаше
Коментари Харесай

Димитър Ганев: Още в самото начало на управлението на този кабинет нямаше особен ентусиазъм

„ Още в самото начало на ръководството на този кабинет нямаше необикновен възторг. В последните няколко месеца равнищата на поляризация в политиката, в случай че не спадат, най-малко не се качват. Но това дали поляризацията се повишава или спада, не заплашва ръководещата настройка. “ Това казаполитологът Димитър Ганев.

„ Още в самото начало на ръководството на този кабинет нямаше необикновен възторг. В последните месеци държавното управление има сериозно ниски равнища на утвърждение. В предходни интервали, когато е имало такива сериозни равнища на утвърждение на ръководството, е имало действителна различна, която да натрупа активи от това. В момента няма такава действителна опция. Не можем да кажем че опозицията в Народното събрание може да даде тази опция при едни предварителни парламентарни избори “, съобщи Ганев.

„ Съдейки по последните избори, има голямо поле на така наречен протестен или углавен избор. От днешна позиция не мога да кажа кой ще осъществя този избор, уточни политическият анализатор.Скандалите от последните седмици и месеци към този момент не се отразяват на ръководството, само че те се натрупат. Въпросът е по кое време ще пристигна точката на изкривяване, когато някой ще осъществя този протестен капацитет. В политиката вакуум няма. Когато някъде има празно пространство, то неизбежно ше бъде осъществено “,  сподели още той.

Още в самото начало на ръководството

„ Доста твърдо и интензивно се приближаваме към еврозоната. България беше извадена от листата с точки, които би обсъждана еврогрупата. “ Това съобщи министър-председателят Николай Денков, напомня SafeNews.

Денков разяснява и избора на нови конституционни съдии.

„ Това е пълномощие на Народно събрание, процедурата беше изпълнена. В профила на двамата претенденти има основна разлика и това дава отражение както в мненията, по този начин и в метода, по който се допуска, че ще работят техните кандидатури. “

Премиерът е уверен, че до края на годината страната ни ще извърши критериите за влизане в чакалнята в еврозоната.

Източник: Българска национална телевизия

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР