Още в първия ден на извънредното положение с изявление в

...
Още в първия ден на извънредното положение с изявление в
Коментари Харесай

Красимир Янков: Сривът на БСП налага промяна

" Още в първия ден на изключителното състояние с изказване в Народно събрание сигнализирах, че е необходим съответен спешен и антикризисен проект за всеки бранш. В такава обстановка си личи потенциалът на ръководството. “
Това съобщи в ефира на Канал 3, националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Красимир Янков.

„ Трябваше да има написани ограничения, които да бъдат сведени до работодателите, с цел да знаят на каква държавна поддръжка да разчитат и да не бъдат принудени да вършат фрапантни съкращения. Хората щяха да бъдат по-спокойни “, добави той, разяснявайки казуса с огромния брой съкратени от работа.
„ В бранш „ Здравеопазване “, този който би трябвало да издава заповеди за медицинските ограничения, няма нищо общо със опазването на здравето, тъй като е икономист “, уточни Янков, а този, който би трябвало да разпределя средствата в НЗОК е доктор, а не е икономист, добави още той.

Според него, министър председателят Бойко Борисов пригажда хората за разнообразни постове и отговорности по свое убеждение, а не съгласно потенциала и експертизата, която имат. Той добави, че чака изпълнителната власт да съобщи готовността си за разговор с политическите партии и с браншовите организации, както и да не изолира институциите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР